Logo
Van Haber 23.05.2024 - 15:16

Van Valiliği'nden tedbirli olun uyarısı!

Van Valiliği, meteorolojik verileri paylaşarak ani sel, su baskınları ve yıldırım çarpmaları gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Van Valiliği'nden tedbirli olun uyarısı!

Son zamanlarda Van ve çevre illeri etkisi altına alan yağışlar etkisini sürdürüyor. 2 günlük güneşli havanın ardından yeniden yağış uyarısı yapıldı.

Van Valiliği tarafından yapılan açıklamada, oluşabilecek olumsuzluklara karşın tedbirli ve dikkatli olunması istendi.

Açıklamada; “Uydu ve radar görüntüsünden alınan son görüntülere istinaden; Tahmin edilen gök gürültülü sağanak yağışlar Van'ın kuzey kesimleri, Bitlis'in batısında ve Hakkari'de etkili olmaya başlamıştır. Oluşabilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşlarımızın tedbirli ve dikkatli olması gerekmektedir” denildi.

Sıradaki Haber Yükleniyor...

"Size daha iyi bir deneyim sunabilmek için sitemizde çerezler (cookies) kullanıyoruz.