Özel güvenlik görevlisi olmak için 25 Ağustos günü sınava giren bir çok kişi sınav sonuçlarını merakla bekmeleye devam ediyor.Özel güvenlik sınav sonuçlarının 13 Eylül Cuma günü açıklanması bekleniyor.

Günümüzde istihdam alanında önemli bir iş kaynağı olan Güvenlik Görevlisi olmak için kurslarından eğitim almak ve sonucunda gerçekleştirilen sınavda başarılı olmak gerekiyor. Güvenlik Görevlisi kursları ile hem meslek öğreniliyor hemde sınavdaki başarı derecelerine göre iş potansiyeli sunuyor. 25 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilen Özel Güvenlik 83. Temel Eğitim ve 59. Yenileme Sınavına ilişkin sonuçlar sınava giren adaylar tarafından merakla bekleniyor.

Güvenlik Görevlisi kursları ile hem meslek öğreniliyor hemde sınavdaki başarı derecelerine göre iş potansiyeli sunuyor. 2019 yılı özel güvenlik sınav takvimine göre diğer sınavlarla birlikte 83. Temel Eğitim ve 59. özel güvenlik Yenileme Eğitimi Sınavlarının yapılacağı tarih sınav takviminde belirlendi ve duyuruldu. Ancak sınavın gerçekleştirilmesinin ardından gözler de sınav sonuçlarının açıklanmasına çevrildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki Özel Güvenlik Dair Başkanlığı tarafından uygulamaya alınan 83. Temel Eğitim ve 59. Yenileme Sınavı (ÖGG) sonuçlarının açıklanacağı tarih, gün ve saate ilişkin ağırlıklı olarak sorgulama gerçekleştiriliyordu. Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından 25 Ağustos 2019 Pazar günü yapılan özel güvenlik sınavı sonuçlarının sınavdan yakın zaman sonra açıklanması bekleniyor.

Özel Güvenlik 83. Temel Eğitim  Sınavı Sonuçlarını Görmek için Tıklayınız

Özel Güvenlik 59. Yenileme Eğitimi Sınavı Sonuçlarını Görmek İçin Tıklayınız