Milyonlarca kullanıcıya sahip olan sosyal medya platformları artık bir eğlence aracı olmaktan çıkmış para kazandıran bir araç konumuna gelmiştir. İnsanlar sosyal medya üzerinden verdikleri reklamlar sayesinde ürün ve hizmetlerinin tanıtımını yaparken aynı zamanda markalarını daha geniş kitlelere tanıtmaya çalışırlar. Instagram ise şu anda sosyal medya platformları içerisinde en aktif kullanılanı. Bugün pek çok kullanıcı bu platform üzerinden alışveriş yaparak, eğlenebiliyor. Firmalar ise instagam yorum hilesi ile ürün ve hizmetlerine dikkat çekerken markaya olan güvenin daha da yükselmesine imkan sağlamaya çalışıyor.

Tiktok İzlenme Hilesi

Tiktok izlenme hilesi ise yine sosyal medya uygulamaları arasında bulunuyor. Bu platform üzerinden insanlar video ekleyerek takipçi kazanmaya çalışıyor. Sistemin mantığına baktığımızda ise yüklediğiniz video ne kadar çok izlenirse o kadar hızlı yukarı çıkıyor ve keşfet denilen durumun gerçekleştirilmiş olması sağlanıyor. Kullanıcılar izlenme sayısının doğal olmasını beklemek yerine satın alarak videonun çok hızlı bir şekilde yukarı çıkmasını sağlıyor.

Sonuç olarak toparlayacak olursak hangi sosyal medya platformunu kullanıyor olursanız olun önce yapmanız gereken şey özgünlük olmalıdır. Çünkü ister izlenme alın isterseniz takipçi alın paylaşımlarınız kaliteli değilse gelen takipçiler sizi takip etmeyi bırakacaklardır. Bu da verdiğiniz paranızın boşa gitmesi demektir. Dikkatli olmak ve kaliteli bir hesaba sahip olmak için en püf noktasıdır. Bunu yapmadığınız sürece başarılı bir sonuç almanız da mümkün olmayacaktır.