Instagram ‘da genel olarak mobil üzerinden paylaşım yapan kullanıcılar PC üzerinden nasıl paylaşım yapacağını merak ederler. Instagram ‘da PC üzerinden paylaşım yapmak da mobil üzerinden paylaşım yapmak kadar kolaydır. Öncelikle bilgisayar tarayıcınızdan Instagram'ı açmanız gerekiyor. Instagram hesabınıza giriş yaptıktan sonra sayfaya tıklayıp incele seçeneğini gelmeniz gerekiyor. Buraya geldiğinizde yeni bir panel karşınıza çıkar. Burada en üstte bulunan mobil cihaz ve tablet simgesine dokunmanız gerekiyor. Bu işlemi yaptıktan sonra sayfayı yenileyip sayfanızın mobil cihaz görünümünde olmasını sağlayabilirsiniz. Bu işlemden sonra ekle butonuna basıp bilgisayarınızdan paylaşmak istediğiniz fotoğrafı seçerek kolaylıkla paylaşabiliyorsunuz.

Instagram hesabınızdaki takipçilerin hızlı bir şekilde artış göstermesi için Instagram takipçi satın al hizmetini sunan Popigram sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Instagram Bilgisayarda Nasıl Fotoğraf Paylaşılır?

Instagram’ da bilgisayarınızdan paylaşım yapabilmek için bilgisayarınızın tarayıcısına Instagram yazmanız gerekiyor. Daha sonrasında İnstagram’a giriş yapıp bu bölümü mobil görünüme getirmeniz gerekiyor. Mobil görünüme getirdikten sonra ekle butonuna bastık basıp mobildeki gibi paylaşım işlemini tamamlayabilirsiniz.

Instagram hesabınızın kısa bir sürede büyümesi için takipçi paketleri satın alabilirsiniz. Takipçi paketlerini takipçi satın al hizmetini veren Popigram sitesi ile satın alabilirsiniz. Sitedeki takipçi paketleri oldukça avantajlı olduğu için avantajlı bir şekilde bu paketlere sahip olabiliyorsunuz. Satın aldığınız paketler kısa bir süre içerisinde hesabınıza yüklenir.

Bilgisayardan Reels Yapılır Mı?

Bilgisayardan Instagram uygulamasına giriş yaptığınızda reels paylaşımı yapabiliyorsunuz. Bunun için tarayıcınızdan Instagram'ı açmanız gerekiyor. Daha sonrasında Instagram’ınızı mobil görünüme getirmeniz gerekiyor. Bu işlemi yaptıktan sonra reels butonuna basarak kolaylıkla reels oluşturabiliyorsunuz. Bilgisayardan ve mobil cihazınızdan beyaz videoları paylaşarak hesabınızın daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Videoları direkt keşfete düşme özelliğine sahip olduğu için diğer gönderilere göre hesabınızı daha fazla ön plana çıkartır.

Instagram hesabınızdaki beğenilerin daha fazla olmasını istiyor, izlenmelerinizin daha fazla olmasını istiyorsanız PopiGram.com adresini ziyaret ederek izleme paketleri ve beğenme paketleri satın alabilirsiniz. Bunun yanı sıra takipçi paketleri satın alarak da takipçilerinizin daha fazla olmasını sağlayabilirsiniz.