İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere; İBB 100 zabıta alımı gerçekleştirecek. İBB zabıta memuru alım ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Şimdi vatandaşlar tarafından İBB zabıta alımı şartları ve İBB zabıta başvuru süreciyle ilgili detaylar araştırılıyor. İşte İBB personel alımı başvurusu ile ilgili tüm merak edilenler...

İBB ZABITA ALIMI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıdaki unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla münhal 100 adet Zabıta Memuru kadrosu için personel alımı yapılacak.

 

İBB ZABITA ALIM ŞARTLARI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığının münhal bulunan Zabıta Memuru kadroları için yapılacak başvurularda aranan genel ve özel şartlar listelendi.

İBB zabıta alımı başvuru genel şartları:

İlan edilen Zabıta Memuru kadrolarına atanmak için başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde belirtilen aşağıdaki genel şartlara sahip olmaları gerekiyor.