Geçmişimize baktığımız zaman tarih süresince insanlar süs ya da tılsım amaçlı olarak kulaklarına birçok farklı ürün takmışlardır. Çoğu kültürel gelişmede olduğu gibi tarihimizde kullanılan ilk küpe bulgularına da Mısırda rastlanmıştır.  Küpe ile ilgili belki de çoğu kişinin bilmediği bir bilgi varsa o da küpenin tarihte ilk kullanımı kadınlar tarafından değil de erkekler tarafından kullanılmış olmasıdır. Özellikle Babil ve Asya Medeniyetlerinde küpe sadece erkekler tarafından kullanılan bir takı olmuştur. Bu dönemlerde erkeklerin küpe takmasının sebebi kesinlikle takı ya da aksesuar amaçlı değildir.

Tamamıyla toplum içerisinde rütbenin belirlenmesi için kullanılmıştır. Ancak günümüzde şüphesiz ki kadınların küpeye olan zaafı ve düşkünlüğünü bilmeyen yoktur. Kadınlar her boyda, renkte, desende, taşlı ya da taşsız birçok küpeye sahiptir. Küpe almak istiyorsanız alternatiflerin bol olduğu ve her tarza hitap eden seçeneklerin olduğu işletmelerden alışveriş yapmalısınız. Mon Reve markası özellikle küpe konusunda her tarza hitap edecek çeşitliliğe sahiptir. Halka küpelerden tutun sallantılı ve gösterişli küpelere kadar her tarza uygun seçenekleri bulabilirsiniz.

Küpe Modelleri

Küpeler birçok farklı modelde olabilir. Uzun ya da kısa, figürlü, ışıltılı, doğal taşlı, incili, kıkırdağa takılan, püsküllü, zincirli, nazar boncuklu, burma gibi birçok küpe modeli vardır. Küpeler kulak üzerinde çeşitli bölgelere takılabilir. Uzun ve sallantılı küpeler genel olarak kulak memesinde kullanmak için tercih edilir. Ancak küçük boyutlu ve halka olan küpe modellerini kıkırdak bölgesinde kullanmak da mümkündür.

Bu tamamen kullanacak kişinin zevki ile alakalı bir durumdur. Küpe hem özel günlerde şık kombinlerin tamamlayıcısı olarak hem de gündelik hayatta rahatlıkla kullanılabilecek bir aksesuardır. Mon Reve markası bünyesinde bulunan I’m a day dreamer, mountaın hıgh, luvıan, grapıan, ocarına, alette, sprungly, erupta, parısa, soul fıre gibi modeller daha gösterişli olduğu için çoğunlukla özel günlerde tercih edilir.

Ancak heart on fıre, sılcırcle, coolcırcle, burma, harmony, drocırcle, gold on fıre set, ally kıkırdak küpe, lıly rıng earrıngs gibi modeller gündelik hayatta rahatlıkla kullanabilecek seçeneklerdir. Daha fazla küpe modeline https://www.shopmonreve.com/kupe-modelleri  linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.