Başarı Plaketi

Ödül merasimlerinde başarı kazanmış kişilere kristal plaket takdim edilmesi önemli bir olaydır. Başarının ödüllendirilmesi için gerekli bir takım araç ve gereçler arasında yer alan başarı plaketlerinin önemi de oldukça büyüktür. Akdeniz reklamın envanterinde bulundurduğu ürünler ise başarı plaketleri ile sınırlı kalmamaktadır. Gümüş tabak plaket, Madalyalar, Kupalar, Tabelalar yine satışa sunulan ürünler arasında yer almaktadır. Sizlerde alanında başarılı olmuş kişilere uygun bir hediye vermek istiyorsanız Akdeniz Reklam firmasının satışa sunmuş olduğu ürünleri tercih edebilir, sevdiklerinizi başarılı oldukları alanda tebrik ederek mutlu olmalarını sağlayabilirsiniz.

Madalyalar ve Kupalar

Turnuvalar, yarışmalar ve daha birçok alanda başarılı olmuş kişilere başarılarının takdir edilmesi için verilen önemli eşyalar arasında madalyalar ve kupalar bulunmaktadır. Yarışmalarda birinci, ikinci veya üçüncü olmuş kişilere madalya takdim edilmektedir. Yine turnuvalarda başarı göstermiş olan kişilere kupa takdimi de yapılmaktadır. Sizlerde alanında başarı göstermiş kişilere başarılarını ödüllendirmek için bu eşyalardan verebilirsiniz. Akdeniz reklam uzun yıllardır bu sektörde boy gösteren bir firma olmaktadır. Sunulan ürün çeşitliliğinin fazla olması nedeni ile müşterilerinin beğenisini kazanmaktadır.

Turnuvalara Özel Kupalar ve Madalyalar

Genellikle spor müsabakalarında başarı kazanmış kişilere veya takımlara kupalar ve madalyalar takdim edildiğine hepimiz şahit olmuşuzdur. Turnuvalarda birinci ikinci veya üçüncü olmuş kişiler madalyalar ile ödüllendirilmektedirler. Veya diğer müsabakalarda yine başarı kazanmış kişilere plaket verildiğini de görmüşüzdür. Sizlerde müsabakalarda başarılı olan kişi veya takımlara uygun ödül arayışı içerisindeyseniz doğru yerdesiniz demektir. Plaket, kupa veya madalya gibi ürünlerin yer aldığı Akdeniz reklam sitesini sizlerde ziyaret ederek uygun ödül arayışınıza bir son verebilirsiniz. Ödüllendirilmeyi hak eden kişilere hak ettikleri uygun ödülleri takdim edebilirsiniz.

Ahşap Masa İsimliği

Makam ve mevki sahibi kişilerin masalarında bulunan isimlikler de yine hediye edilebilecek eşyalar arasında yer almaktadır. İsimlikler bir mevkiye terfi etmiş kişilere verilebilecek özel hediyeler arasında yer alır. Sizlerde sevdiklerinize veya amirlerinize karşı hediye arayışı içerisindeyseniz Akdeniz Reklam sizin için doğru adres olabilmektedir. Sunulan ürünler hediyelik eşya arayışı içerisinde olan kişiler için birebir olmaktadır. Akdeniz Reklamın sunduğu ürünleri yakından takip edebilmek için sizlerde web sitesini ziyaret edebilir daha detaylı bir araştırma içerisine girebilirsiniz.