Çocukların her yaşı için özel olarak tasarlanmış kıyafetleri bulunmaktadır. Çocuk doğduğunda giydiği kıyafetler ile 1 yaşına geldiğindeki giydiği kıyafeti farklılık göstermektedir. Bu kıyafetler yaşa göre bebeğin gelişimi ile ilgili olarak değişiklik göstermektedir. 1 yaş doğum günü elbisesi bebek için yeni yaşına süslü bir şekilde girmesi için tasarlanmış modellerdir. Bu yeni ve farklı modeller dışarıdan onun artık büyüdüğünü gösterirken bebeğin de ilgisini çekecek özelliklere sahip olmalıdır.

Bebeğiniz yeni yanşa girerken onun ilk doğum günü olduğu için büyük bir doğum günü kutlaması yapabilirsiniz. Bu kutlamada giyeceği elbise de onun bundan sonraki yaşamında hep hatırlayacağı bir kıyafet olacaktır. Bu sebeple kızlarda tüllü, parlak kumaşlarla erkekler için de papyon, takım elbise formatında bir kıyafet olabilir.

1 Yaş Doğum Günü Elbisesi Seçimi

Bebeğinizin doğumunun üzerinden 1 yıl geçmiştir. Bu zaman dilimi onun için artık büyümeye ve gelişmeye açık olduğunu göstermektedir.  1 yaş doğum günü elbisesi seçiminde tüm bu detaylar düşünülerek elbise modeli seçilmelidir. Bunun için model incelemek isterseniz https://www.breeze.com.tr/Kiz-Bebek/Elbise-Modelleri sayfası sizleri bekliyor.