Yakın zamanda Dertli Haber adında yenilikçi bir teknoloji haberleri sitesi çıktı. Bu site içerisinde oyun ve bilgisayar haberleri olmak üzere birçok türde haber. Yapıyor. Peki Dertli Haber sitesi nedir?

Dertli Haber Nedir?

Dertli Haber teknoloji üzerine haberler yapan bir medya kuruluşudur. Dertli Haber kurulduğu günden bu yana kullanıcıların güvenini kazanmıştır.

Dertli Haber Değişiyor

Dertli Haber bir teknoloji haber sitesi. Ancak yakın zamanda geniş bir yapılandırma ile içerisinde teknolojinin dışında son dakika haberleri ve diğer türden haberleri de bulabileceksiniz. Sadece bu da değil Dertli Haber’de duyurular ve sıkça sorulan sorular sayfaları da çok yakında Dertli Haber’de. Üstelik yakında misafir yazarlık sistemi de gelecek. Peki Dertli Haber neden tercih sebebi?

Dertli Haber Neden Tercih Edilmeli?

Dertli Haber tamamen kullanıcı odaklı ve gelirden önce kullanıcılarının deneyimini önemseyen bir kuruluş. Dertli Haber siteye kişi çekmek için yalan başlık atmıyor veya kullanıcılarını kandırmıyor. Öz, doğru ve güvenilir habercilik ile yayın hayatını sürdürüyor. Üstelik Dertli Haber sitesi oyunculara yönelik haberler de yapıyor. Örneğin Valorant Vp kazanma gibi birçok oyuncularla ilgili yazı var.

Dertli Haber Verilerinizi Önemsiyor

Dertli Haber sizin verilerinizi hiçbir şekilde başka şirketlere satmıyor ve vermiyor. Tamamen Dertli Haber sitesinde bilgileriniz saklı kalıyor. Üstelik Dertli Haber gelişmiş bir ssl sertifikası kullanıyor bu da verilerinizin hackerların eline geçmesini engelliyor. Ayrıca site Blogger altyapısını kullandığı için hiçbir güvenlik sorunu olmayacağından emin olabilirsiniz.

Dertli Haber Ve İletişim

Dertli Haber klasik iletişim sayfaları gibi e-mail ve telefon numarası aramanızı istemiyor. Onun yerine bir form doldurarak Dertli Haber’e ulaşıyorsunuz. Bu da çok daha kaliteli bir iletişim sağlıyor. Öte yandan bu sistem her ne kadar gelişmiş olsa da misafir yazarlık için uygun değil. Bu nedenle iletişim sayfası da yakında değişebilir.

Bilmediklerimiz...

Dertli Haber, sss sayfası ve misafir yazarlık sayfası yapacak. Ancak bu sayfalar ne zaman eklenecek veya teknoloji dışındaki haberler ne zaman gelmeye başlayacak bunlar hala merak konusu.