Çığır açan 200MP görüntüleme sistemi, maga pil ve mega performans özellikleriyle Xiaomi 12T Serisi benzeri görülmemiş bir akıllı telefon kamera deneyimi sunuyor

Xiaomi, yeni amiral gemisi akıllı telefon serisi olan Xiaomi 12T serisini ve çeşitli ekosistem ürünlerini lokal lansmanıyla tanıttı. Merakla beklenen Xiaomi 12T, 17.999 TL’den başlayan ve 12T Pro da 22.999 TL’lik tavsiye edilen son kullanıcı fiyatlarıyla raflarda yerini aldı.

Çığır açan 200MP görüntüleme sistemi ile yeni bir yaratıcılık ve detay seviyesini açığa çıkarın

12T serisinin her iki modeli de kullanıcılara olağanüstü bir akıllı telefon fotoğrafçılık deneyimi sunan profesyonel kalitede kamera kurulumlarına sahip. Çığır açan donanım ve Xiaomi tarafından geliştirilen yapay zeka algoritmalarıyla desteklenen profesyonel düzeyde 200MP görüntüleme sistemine sahip Xiaomi 12T Pro, yüksek netlik, güçlü gece fotoğrafçılığı ve hızlı odaklama ile mükemmel görüntüler sunuyor. Tüm bunlar, çeşitli diğer optimizasyonlarla birlikte, düşük ışık koşullarında veya hızlı hareket eden nesneleri çekerken dahi odağı kaybetmeden ince ayrıntıların yakalanmasını sağlıyor.

Kamera, aynı zamanda porte çekmek için ideal olan büyük 1/1.22” sensör boyutunun özelliklerini kullanabilen sensör içi 2 kat yaklaştırma özelliğine de sahip. Xiaomi ProCut ve Ultra burst ile Xiaomi 12T Pro, içeriği akıllıca kırpmaya ve oluşturmaya yardımcı oluyor. Xiaomi 12T, film yapımı yaratıcılığını ortaya çıkarmak için tam çözünürlüklü 8K video kaydı desteğine sahip.

Xiaomi 12T’nin kamera kurulumu 108MP profesyonel ana kamera, 8MP ultra geniş kamera ve 2MP makro kameradan oluşuyor. Üstün performans sağlayan düşük ışık özellikleri, zorlu ortamlarda dahi net ve parlak fotoğraf çekilebilmesine olanak tanıyor.

Ultra deneyim için mega performans

Xiaomi 12T Pro, Snapdragon 8 Gen 1’e kıyasla CPU ve GPU performansını sırasıyla 16,7 ve 11 oranında artıran ve her birinin güç tüketimini 33 ve 30 azaltan önde gelen 4nm TSMC süreciyle üretilen en iyi Snapdragon işlemci olan Snapdragon 8+ Gen 1 ile donatıldı. Xiaomi 11T Pro’ya göre 65 daha büyük ve 125 daha yüksek termal kaplama malzemesiyle donatılan Xiaomi 12T Pro, aşırı ısınma endişesi olmadan sorunsuz bir kullanıcı deneyimi ve mükemmel güç verimliliği sağlıyor. Xiaomi 12T, gücünü MediaTek’in önde gelen çipseti 5nm TSMC süreciyle üretilen MediaTek Dimensity 8100-Utra’dan alıyor. Tamamen yeni bir GPU yapısı ile yükseltilen çipset, performans ve güç verimliliğini bir önceki modele kıyasla 30 oranında artırıyor.

Daha uzun süre kullanım için mega pil

Xiaomi 12T Serisi, 5.000mAh pile ve 120W HyperCharge özelliğine sahip. Her iki cihaz da 19 dakika gibi kısa bir sürede 100 şarj düzeyine ulaşıyor ve 13,5 saate kadar ekran açık kullanılabiliyor. 1

Çarpıcı ekran çarpıcı dokunuşlar

Xiaomi 12T Serisi, 6,67 inç CrystalRes AMOLED ekranı ile mega görüntüleme deneyimi sunuyor. 1220p çözünürlük ve 68 milyardan fazla renk ile her iki model de netlik, renkli ayrıntılar ve güç verimliliğini dengeleyen mükemmel bir tasarıma sahip. Ekran ayrıca, görüntülenen içeriğe göre yenileme hızını dinamik olarak ayarlayan AdaptiveSync gibi akıllı özelliklerle zenginleştirildi. Seri; siyah, gümüş ve mavi renk alternatiflerinde kullanıcılarıyla buluşuyor.

Merakla beklenen Xiaomi ekosistem ürünleri Türk kullanıcılarıyla buluşuyor

İlgi odağı olan Redmi Pad artık raflarda

Dolby Atmos® ve 90Hz yenileme hızı ile donatılan dörtlü hoparlör kurulumu bulunan Redmi Pad, 10,61 inç ekrana ve düşük görsel gecikmeye sahip. Dünyada SGS düşük görsel yorgunluk sertifikasını alan ilk tablet olarak öne çıkan Pad, ayrıca TÜV Rheinland tarafından düşük ışık sertifikası ile akredite edildi. Cihaz, 8MP 105° ultra geniş ön kamera ve FocusFrame teknolojisinin yanında uzun ömürlü 8.000mAh pil ile güçlendirilen ve 18W hızlı şarjı destekleyen 22.5W kutu içi şarj cihazı ile geliyor. Redmi Pad’in 4GB+128GB versiyonu 5.099 TL ve 6GB+128GB versiyonu ise 5.399 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatlarıyla satışa sunulduç

Xiaomi TV P1E 65” ile artık evde de ekranlar akılları baştan alıyor

Xiaomi TV P1E 65”, 60 Hz MEMC teknolojisi ve 3840x2160 çözünürlükte 4K ekranı sayesinde akıcı görsellerle yüksek kaliteli izleme deneyimi sunuyor. HDR10, HLG ve Dolby Vision® desteği ile DCI-P3 78 renk gamı ve etkileyici 1,07 milyar rengin yanı sıra yüksek dinamik aralığa sahip olan cihazla kullanıcılar büyük ekranda gerçeğe yakın görüntülerin keyfini çıkarıyor. Cihaz ayrıca Dolby Audio™ ve DTS-HD® ile kullanıcılara etkileyici bir ses deneyimi sunuyor. Cihaz ayrıca Netflix, YouTube, Prime Video ve Chromecast desteğine de sahip. Xiaomi televizyon 21.999 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla Türkiye’de satışta.

Evin bir diğer gözdesi olacak Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact hava temizleyici de küçük ama güçlü yapısıyla saatte 230 metreküp havayı 27 wattlık düşük güç kullanımıyla temizleyerek, yaşam alanlarını daha sağlıklı hale getiriyor. Partikül Madde Sensörü’ ile ortam havasını analiz ederek, ihtiyacı kadar hıza adapte olabilen hava temizleyici Air Purifier 4 Compact, hem zeminlerde hem de masa üzeri olarak kullanılabiliyor. Şık tasarımıyla yaşam alanlarının havasını değiştiren Air Purifier 4 Compact, aynı zamanda gerçek zamanlı hava kalitesi izleme özelliğine de sahip. Ürün 1.799 TL’lik tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla tüketicisiyle buluşuyor.

Evdeki minik dostların favorileri de Xiaomi’den

2020 IF Tasarım ödüllü Xiaomi Smart Pet Fountain, evcil hayvanların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Oksijen sirkülasyonlu su devresi, 7 derecelik eğriliği ile bilimsel olarak doğru su içme açısı sağlayan cihaz, Mi Home App ile uzaktan kolaylıkla kontrol edilebiliyor. 4 katlı derin su filitresi ile birlikte, sade tasarımı sayesinde evcil dostların yaşam kalitesini artırırken kullanıcıları da tıkanıklık, karmaşık temizlik parçaları gibi büyük zahmetlerden kurtarıyor. Tavsiye edilen son kullancı fiyatı 1.399 TL ile kullanıcıların beğenisine sunulan Xiaomi Smart Pet Fountain ayrıca 2 litrelik su tankı ile uzun süre evcil hayvanların ihtiyaçlarını karşılıyor. Xiaomi Smart Pet Food Feeder da düzenli ve doğru diyeti evdeki minik dostlara sağlarken, Mi Home/Xiaomi Home app ile kullanıcılara akıllı çözümler sunuyor. 3 katmanlı haznesi ve gıda ile temas edebilen malzemesi sayesinde evcil hayvanlara her zaman taze mama imkanı sunan cihaz 1.8 kg geniş hacmiyle, internet bağlantısı olmadığı durumlarda bile zaman ayarlı program sayesinde istenilen saat ve sıklıkta besleme yapabilme özelliğine sahip. Evcil hayvanı olanların favorisi olacak bu ürün de 2.299 TL’lik fiyatıyla raflarda yerini aldı.

Hayatı kolaylaştıran ürünlerin yıldızı: Xiaomi Smart Blender

Xiaomi Smart Blender 9 kademeli hızı ve 8 farklı moduyla mutfakların vazgeçilmezi olmaya aday. Dokunmatik OLED ekranıyla ve 2 tuşuyla kullanıcıları zahmetten kurtaran Xiaomi Smart Blender, tüm aile için karıştırma, meyve suyu sıkma, sıcak ve soğuk çift modlu karıştırma ve buz kırma gibi özellikleriyle akıllı mutfak robotu gereğini bütün olarak yerine getiriyor. Cihazın borosilikat haznesi sayesinde sıcak veya soğuk içecekler rahatlıkla hazırlanabiliyor. Xiaomi Smart Blender 2.999 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatına sahip.


Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı