Acer’ın 1920x1080 piksel çözünürlüklü 27 inçlik ekrana sahip monitörü Acer SA270A üstün görüntüleme özellikleri ile konforlu bir izleme deneyimi sağlıyor. FHD çözünürlükle keskin görseller sunarken IPS teknolojisi sayesinde neredeyse her açıdan her şeyi net bir şekilde görebilmenizi mümkün kılıyor. 4 ms tepki süresi ile bulanık olmayan net görüntüler sağlayan monitör, bu sayede sürükleyici bir deneyim sunuyor.

Maksimum ekran görünürlüğü ile daha fazla eğlence

AMD FreeSync™ teknoloji ile gelen monitörün ZeroFrame tasarıma sahip ekranı oyun deneyiminizi bir adım öteye taşıyor. ZeroFrame™ tasarım, izleme alanını artırmasının yanı sıra birden fazla monitör kullanılan kurulumların neredeyse kusursuz olmasını sağlıyor. Aynı zamanda bu tasarım sayesinde monitörler daha fazla eğlence ve maksimum ekran görünürlüğü sunuyor. Monitör 178 derecelik izleme açısı sunarak farklı noktalarda da aynı deneyimi mümkün hale getiriyor.

Hem çok şık hem de çevre dostu

Acer SA270A monitörde yer alan Acer BlueLightShield teknolojisi, renk tonunu ve parlaklığı ayarlayarak zararlı olabilecek mavi ışığı azaltıyor. Yine bu modelde yer alan Flickerless teknolojisi gözlerinizi gereksiz yorgunluğa karşı koruyor. Acer ComfyView teknolojisi ise monitör parlaması ve göz yorgunluğunu azaltıyor, böylece monitörün karşısında daha uzun süre vakit geçirebiliyorsunuz. Tüm bu özellikler sayesinde ise daha konforlu bir görüntüleme deneyimi elde ediyorsunuz. 

Monitörün ekranı optimum görüntüleme açısını seçmek için -5° ile 15° arasında ayarlanabiliyor. Ayrıca eş merkezli çember motifli şık tabanı sayesinde nereye koyarsanız koyun harika görünüyor. 3,56 kg ağırlığındaki bu şık monitör, çevre dostu özellikleri ile de dikkat çekiyor. Cıva içermeyen cihaz, geri dönüşümü, atık azaltımını, enerji verimliliğini ve güvenliği öne çıkaran Acer EcoDisplay tasarımı ile öne çıkıyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik

Acer SA2701 monitör, şu an Amazon.com.tr üzerinde 2.499 TL fiyatla satışa sunuluyor.

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı