Kraft çantalar modern görüntüsü ve çevre dostu yapısı ile çoğu işletme ve firma tarafından kullanılıyor. Bu çantaların içerisine her tür malzeme konulabilirken müşteriler de bu tarz çantaları kullanan işletmeleri daha çok tercih ediyor. Kraft çanta seçenekleri arasında farklı modeller bulunuyor. Baskılı ve baskısız olarak tasarlanabilen bu kraft çantalar da beyaz, karton rengi, karton tasarımlı, renkli kraft çantalar satışa sunuluyor. Aynı zamanda sapsız, sapı büzgülü ve sapı düz olan kraft çanta tasarımları yapılıyor. Bu ürünler sağlıklı ve temiz bir kullanım sağlarken aynı zamanda doğa dostu olması ile de daha çok tercih ediliyor. Giyim, gıda, ayakkabı ve buna benzer birçok sektörde kraft çantalar tercih edilebiliyor. İçindeki malzemeyi göstermemesi de tercih sebeplerinden bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Hafif olması ile içindeki ürünleri daha rahat taşımayı sağlayan bu çantalar işletme ve firmaların saygınlığını arttıran bir özelliğe sahip olarak sunuluyor.

Hamburger Kutusu Toptan Satış ve Üretim

Fast food gıda denildiğinde akla hamburger geliyor. Hamburgerlerin müşterilere sunumunu kolaylaştırmak için ise hamburger kutusu içerisinde servis edilmesi gerekiyor. Hamburgerler içine konulan malzemelerle double görsel oluşturan bir gıda seçeneğini ortaya çıkarıyor. Bu bakımdan bu gıdaları kağıt ile paketlemek yerine hamburger kutusu içerisinde servis etmek daha doğru bir seçeneği oluşturuyor. Aynı zamanda sağlıklı kutular kullanılması hamburgerleri daha hijyenik bir şekilde müşterilere ulaştırmayı sağlıyor. Hamburgerlerin güzel ve şık bir paket içerisinde servis edilmesi için de farklı özellikler taşıyan hamburger kutuları tercih edilebiliyor.

Üreticiden Müşteriye Kraft Doypack Çeşitleri

Gıda malzemelerinin çeşitlilik göstermesi gıda paketleme sistemine de daha özen göstermeyi gerektiriyor. Son dönemlerde temiz ve hijyenik kap kullanmak isteyenler kraft doypack ürünlerini tercih ediyor. Bu ürünler ile gıda malzemelerini paketlemek oldukça kolay olurken aynı zamanda gıda malzemelerini şehir dışına ya da yurt dışına servis etmekte oldukça kolaylaşıyor. Kuru gıda ya da yaş gıda seçenekleri bu kaplar içerisinde oldukça rahat bir şekilde saklanabiliyor. Aynı zamanda bu ürünleri farklı adresleri götürmekte kolaylaşıyor. Bu ürünlerin son derece steril olması da kraft kap seçeneklerinin tercih edilmesini sağlıyor.