Televizyon insanların iyi vakit geçirmesini sağlayan araçlardan biridir. Bunun yanında çeşitli programlar, diziler, filmler ile seyirciler kaliteli vakit geçirebilir. Haberler ile Türkiye ve Dünya’da olup bitenlerden haberdar olurlar. Günümüzde pek çok kişi televizyon izleyerek eğlenceli vakit geçirir.

Star TV uzun yıllardır Türkiye’nin sevilen kanallarından biri olmayı başarmıştır. Kaliteli dizileri ve programları ile insanlar tarafından sevilen ve takip edilen kanal yayın akışı ile de dikkat çeker. Star TV Dizileri her hafta yeni bölümleri ile insanların ilgisini çeker. Sevilen dizilerin yer aldığı kanalda çeşitli programlar da izleyicilerin eğlenceli vakit geçirmesini sağlar.

TV Yayın Akışı

Star TV yayın akışı izleyiciler tarafından merak edilir. Özellikle sevilen dizilerin yer aldığı kanalda hangi dizilerin hangi gün olduğu izleyiciler tarafından araştırılan bir konudur. Star TV’nin sevilen iki dizisi vardır. Kaderimin Oyunu ve Annemizi Saklarken dizilerinin günü merak edilmektedir.
Başarılı oyuncuları ve konusu ile dikkat çeken Kaderimin Oyunu her Cuma saat 20:00’de izleyici ile buluşur. Yine kaliteli konusu ve başarılı oyuncuları ile ilgi gören bir başka dizi Annemizi Saklarken ise her Çarşamba saat 20:00’de yeni bölümleri ile izleyicileri ekran başına kitliyor.

Star TV Yayın Akışı

Sevilen kanal Star TV yayın akışı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Sevilen dizilerin yanında birbirinden kaliteli programları ile de ilgi gören kanalda programların günleri ve saatleri de araştırılıyor. Sabahların Sultanı Seda Sayan hafta içi her gün saat 09:45’te ekranlarda izleyicisi ile buluşuyor.
Mesut Yar ile Bugün hafta içi her gün saat 07:00’de ekranlara geliyor. Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde programı gerçek yaşamdan kesitler ile hafta içi her gün saat 13:00’de izleyici ile buluşuyor. İzleyiciler tarafından oldukça sevilen İbo Show’da yakın zamanda Star TV ekranlarında yeniden izleyicisi ile buluşacak.
Burcu ile Hafta Sonu her Cumartesi saat 10:00’da ekranlara geliyor. En Güzel Bölümde Star’ın birbirinden güzel dizi ve programlarının yeni bölümlerinde izleyicileri nelerin beklediğini bulabilirsiniz. Programda oyuncular ile röportajlar, özel bölümler ve ünlü isimler de yer alıyor.
Tülin Şahin ile Moda bakımlı ve şık olmak, basit yöntemler ile modayı takip etmek gibi konuları ele alıyor. Vahe ile Evdeki Mutluluk Pazar günleri farklı kültürleri ekrana getiriyor.

Star TV’de Bu Akşam

Sevilen kanal Star Tv de bu akşam yayın programları merak ediliyor. Kaderimin Oyunu dizisinin yeni bölümlerini her Cuma saat 20:00’de izleyebilirsiniz. Annemizi Saklarken dizisi ise her Çarşamba saat 20:00’de sevenleri ile buluşuyor.
Bunun yanında hafta içi her gün saat 18:45’te Star Haber ile gündemi yakından takip edebilirsiniz. Sevilen dizilerin yanında farklı programlar ve filmler ile de dikkat çeken Star TV izleyenlerin güzel vakit geçirmesini sağlıyor. Akşam kuşağında yer alan filmler ile sevdiklerinizle güzel vakit geçirebilirsiniz.