Sönmez Outdoor: Çadır ve Outdoor sektöründe hedef büyüttü

 

Modern çağımızda özellikle doğal güzellikleri yakından deneyimlemek ve tatillerinin tadını çıkarmak isteyen bireyler, doğanın pek çok farklı bölgelerinde kamp yapmaktadır. Özellikle çeşitli kamp bölgelerini tatil için tercih eden kampçılar, pek çok çeşitli kamp ürünlerini de tatil sürecinde kullanmaktadır. Birçok farklı tatil bölgelerinde konaklama için en çok tercih edilen kamp malzemelerinin başında gelen şişme kamp çadırı modelleri de bu alanda oldukça büyük oranda kullanıma sunulmaktadır. Kamp için geceyi oldukça rahat, güvenli ve konforlu geçirmenizi sağlayan şişme kamp çadırları, dünyanın pek çok farklı bölgelerinde olduğu gibi ülkemizde de kampçıların gözde kamp eşyaları arasında yerini almıştır.

Tamamen Yerli ve Milli Şişme Karavan Çadırı Ürünleri

Özellikle şişme çadır ürünleri başta olmak üzere pek çok çeşitli kamp çadırı modelleri alanında oldukça nitelikli ve etkin tarzda ürünleri ile öne çıkmakta olan Sönmez Outdoor markası, kendi sektöründe lider ve öncü hizmetleri ile tanınmaktadır. Tamamen yerli ve milli sermaye ile kamp çadırı ürünlerinin hem üretimini hem de satışını yapmakta olan firma, uluslararası seviyede hizmet ve kalite standartlarına da sahip olması ile öne çıkmaktadır. Profesyonel seviyede çadır üretim hizmetlerinin yanı sıra oldukça uygun fiyatlı hizmet skalası ile tanınmakta olan Sönmez Outdoor markası, global çapta da oldukça önemli teknik çalışmaları ile tercih edilmektedir. Birinci sınıf kalitede karavan çadırı ürünlerini de firma ürün portföyü bünyesinde ihtiva eden marka, doğrudan genel müşteri memnuniyeti odaklı hizmetlerine de kesintisiz bir şekilde devam etmektedir.

Birinci Sınıf Kalitede Yüzen Çadır Üretim Standartları

Özellikle son dönemlerin gözde çadır modellerinden bir tanesi olan yüzen çadır modelleri de Sönmez Outdoor markası bünyesinde hizmete sunulmuş durumdadır. Global çapta da oldukça büyük bir bilinirlik ve popülariteye sahip olan firma, birinci sınıf kalitede kamp çadırı üretim standartlarına da sahip olması ile öne çıkmaktadır. Gün içerisinde markanın envaiçeşit hizmet seçeneklerine;

  • Firma GSM telefon numarası,
  • Kurumsal işletme e-posta adresi veya
  • https://www.sonmezoutdoor.com/ web sitesi üzerinden anında erişim sağlayabilirsiniz.