Semicenk O Ses Türkiye ile tanınan bir şarkıcıdır. Yarışmada başarılı performansı ile müzik dünyasına adım atan şarkıcı bu yarışmada Hadise’nin takımında yer almıştır bu yarışmada yarı finale gelme başarısını gösteren şarkıcı yarışma sonrasında başarılı kariyerine devam etmiştir. Semicenk tarafından çıkarılan albümler arasında Ferhat Güneç ile birlikte çıkardığı Bir Baksan Canımı Yaksan şarkısıdır. Bu şarkı ile başarılı bir adım atan Semicenk yeni albümleri ile çok sayıda izlenme almıştır. Şarkıcının eserlerini şarkı indir yazarak indirip dinleyebilirsiniz.

Semicenk başarılı şarkıları ile adını duyurmaya devam ederken birçok başarılı sanatçı ile de albüm çıkarmıştır. Bu şarkıcılar arasında Funda Arar, Mustafa Ceceli, Ziynet Sali, Ferhat Güneş bulunmaktadır. Şarkıcı internette yayınladığı şarkıları ile de çok sayıda izlenmiştir. 8 Aralık 2021 tarihinde paylaştığı Düşer Aklıma şarkısı kısa bir sürede Youtube’da 20 milyondan fazla dinlenmiştir. Başarılı çalışmalarına devam eden Semicenk albüm çıkarmaya devam etmektedir.

Semicenk Hayatı Hakkında

Gerçek adı Cenk Baş olan Semicenk 2019 yılında tanınmış olmasına rağmen kısa sürede çok sayıda albüm çıkarmayı başarmıştır. Semicenk Ordu doğumlu olup müzik kariyerini İstanbul’da sürdürmektedir. İnternet ortamında çok fazla takip edilmektedir. Müzik platformlarında çok fazla tanınan şarkıcı sosyal medyayı da kullanmaktadır. Semicenk Şöyle Bir Baksan Canımı Yaksan (Ferhat Güneş Remix) mp3 indir yazarak bu ortamlardan şarkılarına ulaşabilirsiniz. Semicenk sosyal medyada İnstagram’da 193 bin takipçi sahibidir. Takipçi sayısı diğer sosyal medya ortamlarında gün geçtikçe artan şarkıcının başarısı da artmaya devam ediyor.

Şöyle bir baksan canımı yaksan şarkısını dinlemek için; https://guncelmp3indir.com/284105/semicenk/soyle-bir-baksan-canimi-yaksan-ferhat-gunes-remix-mp3-indir

Semicenk Çıkardığı Albümler

Semicenk en son 6 Mayıs 2022 tarihinde Herkes Gibisin adlı albümü ile dinlenmeye devam eden şarkıcılar arasında yer almaktadır. Başarılı şarkıları ile dinleyici kitlesi oluşturan Semicenk müzik listelerinde ilk sıralarda yer almaya devam ediyor. Şarkıcının çıkardığı en popüler albümler:

  • Al Sevgilim Semicenk, Funda Arar.
  • Herkes Gibisin Semicenk.
  • Düşer Aklıma Semicenk.
  • Unutmak Öyle Kolay Mı Sandın Semicenk.
  • Dayan. - Semicenk, Mustafa Ceceli.
  • Bozulmuş Kalbim Semicenk, Ziynet Sali, Ilkan Gunuc.
  • Kalbim Usandı Semicenk.
  • Yüzü Tanıdık Değil Semicenk.

Şarkıcının bütün şarkılarına Semicenk şarkı indir yazarak ulaşabilirsiniz. Semicenk şarkıları müzik platformalarında ilk sıralarda yer almaktadır.