Sanal ofis, yüksek ücretler ödemeden İzmir'de iş kurmanızı sağlayan bir ofis kiralama yöntemidir. Fiziksel bir ofis alanı olmayan ancak fiziksel bir adres sağlayan ve çalışanların her yerden çalışmasına olanak sağlayan kullanışlı bir ortamdır.

Geleneksel masalara göre daha maliyet odaklı bir çözümdür. Bu freelance çalışma için en uygun yöntemlerden biridir. Fiziksel ofis kiralama ve fatura bedelleri olmadan işyeri adresini size sağlar. Bir iş kurma maliyetini azaltmanıza olanak tanır.

Neden sanal ofis?

sanal ofis kiralama merkezi ofis

Yasaya göre, her vergi mükellefinin yasal bir şirket adresi olmalıdır. İster işletme sahibi olun ister şahıs şirketi olun, fatura düzenlemek için resmi bir iş adresiniz olmalıdır. Peki ofis kıyafetleri, kira, iş adresi faturası gibi giderleri girmeniz mi gerekiyor? Tabii ki değil. Sanal ofis, her girişimci için esnek çalışma olanakları sunar.

 Yasal iş adresiniz olarak merkez ofis fiziksel adresini kullanmaya başlarsınız. Bu da adresinizin Bayraklı gibi prestijli ve merkezi bir lokasyonda bulunmasını sağlar. Yeni şirket kuracak işletmeler için prestijli bir görünüm sağlar. Bu, şirketin kurulması için atılacak ilk ve en uygun adımlardan biridir.

 Maliyet kontrolü ile işletmenizin verimliliğini ve etkinliğini artırır. Kaynaklarınızı tamamen işinize ayırabilirsiniz.

 Müşterileriniz ile yapacağınız randevularda indirimli toplantı odalarından faydalanabilirsiniz. Böylece yalnızca bir toplantıya ihtiyacınız olduğunda ödeme yaparsınız.

 Kargonuz adresimizde tarafımıza teslim alınır ve size anında bilgilendirme yapılır. Böylece tüm gününüzü kargo beklemekle harcamazsınız. Zamanınız size ait, kargonuzu istediğiniz zaman teslim alabilirsiniz.

3Pahalı kiralama ücretleri ve masrafları olmadan bir şirket kurmanıza olanak tanıyan bir iş adresi kiralama hizmetidir.

Kendi işinizi kurmanın ilk adımı bir iş adresi almaktır. Bir iş kurmayı planlıyorsanız, sanal ofis ile prestijli bir iş adresine uygun koşullarla kavuşacaksınız. Sanal ofis, şirket  kurmak için yasal iş adresi şartını karşılar. Kendi işini kurmak isteyen ve maliyetlerini düşürmek isteyen firmalar için de bir kaynak ve zaman avantajıdır. Dilediğiniz yerde çalışma özgürlüğü ve düşük kiralama maliyetleri ile son yıllarda tercih edilen yöntem haline gelmiştir. Yüksek masraflar olmadan profesyonel görünümü karşılar.

 Sanal ofis, şirket  kurmak için yasal şirket adresi şartını karşılar. Dilediğiniz yerden çalışma özgürlüğü, düşük maliyeti ve sunduğu kurumsallık avantajları arasındadır.

 Merkez Ofis, İzmir ofis hayatının kalbinin attığı Bayraklı'da işinize başlamanıza yardımcı oluyor. İzmir'de yeni iş kuracak ve adresini taşımak isteyenler için bulunmaz bir fırsat sunuyoruz.

Sanal ofisten kimler yararlanabilir?

 

Yeni şirket  kuranlar tarafından tercih edilen bu hizmet, perakende dışı her işletme tarafından kullanılabilir. Serbest çalışan veya işletme sahibi olmanız fark etmez.

Evden , sık seyahat edenler, küçük işletmeler, şahıs şirketleri gibi birçok farklı kişi ve kurum tarafından kullanılmaktadır. Ticaret pazarlarında e-ticaret yapmak isteyenler için uygundur. Anonim şirket veya limited şirket olmanız farketmez.

Sanal ofis nasıl kiralanır?

Sanal ofis kiralamak kısa ve basit bir işlemdir. Tek yapmanız gereken kimliğiniz ile Merkez Ofise gitmek. 5 dakika içerisinde sözleşmeniz hazırlanacak ve kurulumunuz başlatılacaktır. İşletmeniz henüz aktif değilse işletme kurulana kadar kimlik numaranız ile de açılabilir. Kullanımınız aktif olana kadar kargo hizmetimizden hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Sanal Ofis Fiyatlandırması

Fiyatlandırma, işletmenizin ihtiyaçlarına göre değişiklik gösterebilir. Sanal ofis firmaları sundukları farklı hizmetler için farklı fiyatlar izleyebilirler.

Sadece adres gösterimi ve nakliye hizmeti başlangıç ​​paketidir. Ortak çalışma alanı ve toplantı odasından indirimli yararlanabilirsiniz.

İhtiyaçlarınıza bağlı olarak geçiş yapabileceğiniz çeşitli hizmet ücretlerini içeren premium planlar vardır. Konu ile ilgili detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.