Sanal ofis hizmeti, fiziksel ofis alanı sağlamadan iletişim ve adresleme hizmetlerini ücret karşılığında sağlar. Sunulan hizmet, iş merkezleri veya yönetici ofislerinden farklı olarak profesyonel canlı iletişimi içerir. Böylece teknolojik yenilik ile bilgi çağının birleşmesi ile ortaya çıkan sanal ofis fikri, birçok iş modeline esneklik sağlayan kiralama süreci ile yaygınlaştı. Levent Ofis, sanal ofis konsepti ile özellikle serbest çalışanlar ve girişimciler için günümüz çalışma tarzlarına uyarlanmış çözümler sunarken, sektörde sanal ofis ve hazır ofis talebi her geçen gün artıyor.

 

Sanal ofisi kimler kullanır? Sanal ofis kiralayan müşterilerimiz ile ilgili herhangi bir sektör kısıtlaması bulunmamaktadır. Avukattan doktora, inşaat sektöründen tercüme bürolarına kadar herkes kullanabilir. Sadece girişimci olmanız, freelancer olarak çalışmanız ve bir ofise takılıp kalmamanız gerekiyor. En çok talep gören sektörlerden biri de evde çalışanlardır. Bu, ofise ihtiyaç duymadan evden çalışabilen ve sadece bilgisayar ve internete ihtiyaç duyanlar için harika bir fırsat.

 

Böylece işlerinizi daha verimli ve daha düşük maliyetle yönetebileceksiniz. Bir diğer sektör ise tüm satışlarını online yapan firmalar. Satacakları ürünleri yayınlayacak ve müşterileriyle daha kolay iletişim kuracak bir e-ticaret sitesi kurarak online satış yapmaya devam edenler için sanal ofisler yeni teknolojilerde büyük önem taşıyor. Ofis kiralamak, ofis masası başında değil, sahada çalışan ve yüz yüze satış yapan saha çalışanları için ek maliyet oluşturacaktır. Ancak kiralık masaları kullanarak hem bu maliyetlerden kaçınmış olursunuz hem de doğru yatırımlar yaparak daha verimli bir iş disiplini ile kazanacağınız paranın kıymetini bilirsiniz.

 

Yaşam koçları ise danışanlarının özel ve profesyonel yaşamlarında hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak, becerilerini, yeteneklerini ve yaratıcılıklarını geliştirmelerine yardımcı olmak için çalışır. Bunun için fiziksel bir ofise ihtiyaç duymadan freelance işlerini yapabildikleri için sanal ofisleri tercih etmektedirler. Veya ofis kirası, stopaj vergisi, elektrik, su, ısınma, internet ve telefon masrafları ve daha birçok masraf ödemeden bir mühendise sanal ofis kiralayarak tüm masraflardan kurtulursunuz, çoğunu harcamamış olabilirsiniz. pazarlama ve reklam bütçeniz için harcayacağınız para. Daha prestijli ve yasal bir adrese ihtiyaç duyan herkes, farklı şehirlerde işi olan ve merkezi İstanbul'da olmak isteyenler için sanal ofis kullanıcısı olabilir.

 

Sanal ofis kullanıcıları, ev ve iş dengesini sağlamak ve her ikisinden de verim almak için prestijli bir lokasyonda iş kurmak istiyor. Böylece sanal ofis kullanıcısı olarak ofis maliyetleriniz düşer ve profesyonel imajınız korunur. Sanal ofis kullanıcısı olarak günlük seyahatlerin çevresel etkilerini ve olumsuzluklarını kolayca azaltabilir, uzun vadeli taahhütler olmadan düşük maliyetle sektörde daha hızlı büyümenizi sağlayabilirsiniz.