Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Bünyesinde Faaliyet Gösteren Tetkik ve Teşhis Hizmetleri Dairesi Başkanlığında görevlendirmek üzere 13 farklı kadroda personel alımı gerçekleştirileceğine yer verildi.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Yayımlanan ilan metni içerisinde yer alan başvuru şartları arasında ise;

"Microsoft Office programlarını iyi düzeyde kullanabilen, İletişimi, ikna kabiliyeti ve takip yönü kuvvetli, Disiplinli çalışma prensipleri olan öğrenmeye ve gelişime açık, Verilen dataları iş kuralları çerçevesinde takip edecek, Araştırmacı, takım çalışmasına uyumlu, disiplinli, dikkatli ve özenli çalışabilen" şartlarına yer verildi.

 

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan ilan metni içinde belirtilen personel alımı yapılacak kadrolar ise;

Tıbbi Genetik Uzmanı, Nükleer Tıp Uzmanı, Radyoloji Uzmanı, Tıbbi Biyokimya Uzmanı, Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanı, Bilgisayar Programcısı, Odyolog/Odyometri Teknikeri, Tıbbi Laboratuvar Teknisyeni/Teknikeri, Tıbbi Görüntüleme Teknisyeni/Teknikeri, Sağlık Memuru, İstatistikçi, VeriHazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak açıklandı.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan ilana yapılacak olan başvuruların 5 Ağustos 2018 tarihine kadar; [email protected] adresine elektronik posta yoluyla gönderilmesi gerektiği açıklandı. (Kamupersoneli.net)