Promosyon Oto Kokusu Örnekleri

Oto kokusu reklam ve promosyon sektöründe en çok tercih edilen ve popüler olan ürünlerin arasında yer almaktadır.

Oto sanayi firmaları, benzin istasyonları, ilaç firmaları, organizasyon firmaları, fuar hizmet firmaları ve oto yıkamacılar dahil olmak üzere bu alanda hizmet veren firmalar promosyon oto kokusu tercihlerinde bulunmaktadır.

Promosyon ürünlerin üzerine güncel telefon bilgileri, adresleri ve varsa sloganlarını yazarak bilinilirliğini ve göz önünde oluşunu güçlendirerek devamlılığını sağlar.

Oto kokuları araç içerisinde güzel kokular yaymakla birlikte firmanın göz önünde olmasını ve akılda kalıcılığını da artırmaktadır.

Araç kokusu bastırmadan önce firma bilgilerinin güncel olup olmadığı teyit edilmelidir. Uzun yazılardan kaçınılmalı, kısa ve öz bilgilerle özel tasarımlar oluşturulmalıdır. Araba kokuları geniş yelpazesiyle farklı seçenekler sunmaktadır. Araba kokusu siparişi vermeden önce yazacağınız bilgilere uygun tasarım ve ebat seçilmelidir.

Oto Kokusu Promosyon ürün çeşitleri Nelerdir?

Araba kokusu promosyon ürünlerini kağıt oto kokuları ve cam şişe oto kokuları olarak 2 sınıfa ayırmak mümkündür. Araçlarda ipler yardımıyla dikiz aynalarına takılarak kullanılmaktadırlar. Pamuklu kagıttaki esans ortamdaki kötü kokuları gidermede yardımcı olmaktadır. Oto kokusu promosyon çeşitleri karton oto kokusu, cam şişe oto kokusu, taşıyıcılı oto kokusu ve askılıklı oto kokusu olarak bilinmektedir.

Oto kokusu ve toptan alınan araba parfümleri çeşitli kokularda olup yoğun kalıcı formülleri ile cam şişe kavonozlarda kullanımı daha uzun sürmektedir.

Aracın kokusunu değiştirmek isteyenler ve tek bir koku ile yetinmek istemeyenler birden fazla koku seçeneği için oto koku setlerini tercih etmektedirler. Şişe veya jel şeklinde kullanılan oto kokuları araç içerisine sürekli koku yayacak şekilde tasarlanmıştır. Otomotik koku makinaları daha çok  koku hassasiyeti olan kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. Seyehatlerinizi sevdiğiniz kokular eşliğinde taze ve ferah geçirmek isterseniz kurumsal firmalardan tercih edebilirsiniz.

Oto Koku Fiyatları.

Seçilen tasarıma ve kokuya göre fiyatta farklılık gösteren oto kokulara bütçe dostudur ve her bütçeye uygun olarak tasarlanabilmektedir. Oto kokuları her bütçeye uygun olarak üretilebilmektedir. Toptan araba kokusu alınarak maliyet yarı oranda düşürülebilir. Toptan alımlar daha avantajlı  olmaktadır. Promosyon amaçlı sticker yada sergigraf baskı gibi uygun modellerde istenebilir. Karton baskılı araba kokuları için daha uygun fiyatlar almanız mümkündür

.