Özel ambulans hizmeti hasta ve hasta yakını tarafından devletin kuruluşlarından hariç olarak alınan hizmettir. Bu hizmeti verenler uzman ekiplerden oluşur. Özel ambulans hizmeti veren kuruluşun Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatının olması gerekir. Ayrıca bu hizmet, Acil Sağlık Araçları ve Ambulans Hizmetleri yönetmeliğine uygun olmalıdır. Özel ambulans hizmeti almak isteyenlerin bu konulara dikkat etmesi gerekir.

Hastanelerde oluşan yoğunluktan sıyrılıp özel ambulans ile hastalar rahatlıkla ve kolayca taşınabilir. Özellikle yoğun trafik olan şehirlerde özel ambulans ile trafiğe takılmadan ve hastanın konforu sağlanarak hastaneye ulaşımı kolaylaştırır. Özel ambulans hizmeti veren ambulanslar tam donanımlı olduğu için hastada ani oluşacak komplikasyonların önüne geçilebilir. Tam donanımlı olmayan ambulanslar hasta için iyilikten çok kötülüğe sebep olur.

Profesyonel Ambulans Hizmeti

Özel ambulans hizmeti şehirlerarası transfer ve nakillerde de hasta ve yakınlarının yanındadır. Hastanın evden alınıp tedavi olacağı hastaneye güvenle ulaştırılmasını sağlar. Tekrar hastaneden alıp evine güvenle götürülmesini de sağlar. Ambulans hizmeti sadece şehir içi hayatı kolaylaştırmakla kalmıyor şehirlerarası uzman ekiple hastanın taşınmasında da görev alıyor. Bu hizmet alınırken önemli olan uzman ekip kadrosunun olması, Sağlık Bakanlığından ruhsatlı olması ve Acil Sağlık Araçları ve Ambulans Hizmetleri yönetmeliğine uygun şekilde tasarlanmış olmalıdır.

Özellikle yaşlı, yatalak, makinaya bağlı hastaların aileleri tarafından tercih edilen bu hizmet her kategorideki hastalar için uygundur. Sağlık Bakanlığından ruhsatlı hizmetler belirli dönemlerde denetlenir. Özel ambulans hizmeti alırken gönül rahatlığıyla bu tercih edilebilir. Özel ambulanslar tipine göre değişkenlik gösterse de en az özel eğitimli bir sürücü ve bir sağlık personeli bulundurmak zorundadır. Bu sayede hastada oluşan olası sorunlara anında müdahale edilebilir. Erken müdahale hastanın yararına olur.

Profesyonel Ambulans Hizmeti

Özel hizmet ambulansları kendi içerisinde farklı gruplara ayrılabilir. Hasta nakil ambulansları; bu ambulanslar hasta transferleri için hizmet verir. Hastanın transferi esnasında oluşacak her türlü problem için ekipmana sahiptir. Acil müdahale yetkisine sahip sağlık personeli vardır. Acil yardım ambulansı; olay yerinde hastaya müdahale etme yetkisi vardır. Bu bakımdan her türlü teknik ekipmana ve yetkili sağlık personeline sahiptir. Yoğun bakım ambulansları; yoğun bakım gerektiren hastaların nakli için kullanılır. Tam donanımlı yoğun bakım ekipmanlarına sahiptir. Özel donanımlı ambulans ise teknik, tıbbi donanımın yanında bölgenin fiziki şartlarına göre de tasarlanmıştır. Bu hizmeti firmamızdan güvenle ve gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.