Acı cekmeden ameliyatsız yapılan tedavi yöntemleri arasında son zamanlarda mide botoksu yaygın bir şekilde ilerlemektedir. Bu yazımızda mide botoksu nedir ele alacağız. Mide botoksu ameliyatsız yapılan bir işlem olup ameliyat ortamında yapılan fakat herhangi bir kesik yapılmadan yapılan tedavi yöntemleridir mide botoksunun yapılması için gerekli olan şartlar arasında 15 ile 20 kilo fazlalığının olması gerekmektedir. Daha fazla bir kilo kiloya sahip iseniz mide botoksu işlemi uygulanmamaktadır.

Mide botoksunun uygulandığı hastalarda açlık hissi bastırılırken tokluk hissi daha çok ön plana çıkarırken mide çıkışında daraltma işlemi yapıldığından dolayı hasta tok olduğunu hisseder ve metabolizması daha çok çalışır . Mide çalışır durumda iken de herhangi bir şey yemeden yavaşça kilo vermeye devam eder…

Mide Botoksunun Avantajları

Mide botoksu Mersin işlemi yapıldıktan sonra herhangi bir kesi işlemi yapılmadığı için hasta çok çabuk toparlanıp gündelik yaşamına hemen adapte olur. Son yıllarda obezite sorunları yüzünden çok fazla işleme maruz kalan hastalar şimdi kısa bir operasyonla fazlalık olan kilolarından kurtulabiliyor ve bu sayede yaygın olan obezite sorunlarına da çözüm bulunmuş oluyor. İşlemden sonra hastaya uygun diyet programlarıyla beraber hastanın sağlığını da olumlu yönde etkileri oluyor.

 Mersin'de mide botoksu alanında ün kazanmış olan obezite ve metabolik cerrahisi Op. Dr. Doğan Erkal hocamız da bu işlemin avantajlarını şu şekilde sıralıyor;

•Kısa işlem süresi

•Ameliyatsız işlem

•İyileşme süresinin kısa olması vb. avantajları sıralanmaktadır.

https://mersinobeziteameliyati.com/mide-botoksu-ameliyatsiz/ sayfasında tüm bu bilgilerin daha fazlasını bulabilir, profesyonel şekilde destek alabilirsiniz.