Şarküteri dolabı market ve süpermarketlerin et ve sebze reyonlarında yiyecek ve içeceklerin soğuk bir şekilde muhafaza edilmesi için kullanılır. Şarküteri dolapları yatay olarak üretilmiş ve cam ile kaplanmıştır. Cam kaplama sayesinde insanlar satın almak istedikleri ürünleri kolayca görebilir. Et ve et ürünlerinin bozulmaması için kullanılan şarküteri dolapları görsel açıdan da oldukça estetik bir görünüme sahiptir.

Süper marketlerde ve kasaplarda kullanılan şarküteri dolapları ev tipi buzdolaplarından farklı bir yapıya sahiptir. Elektrik enerjisi ile çalışan bu dolaplarda et ve et ürünlerinin yanı sıra yoğurt ayran peynir gibi ürünlerin de muhafaza edilmesi sağlanır. Bu dolaplar için Envoytec sitesi en iyi sitedir.

Manav Reyonu Dolabı

Manav reyonu dolabı da süper marketlerde en çok ihtiyaç duyulan soğutucu dolaplardır. Manav reyonu dolabı süpermarketlerin sebze ve meyve bölümünde yer alır. Açık bir tasarıma sahip olan manav reyonu dolaplarında yaş sebze ve meyveler muhafaza edilir ve görsel olarak müşteriye sunulur. Süpermarket ve küçük işletmeler olan bakkallarda kullanılan dolaplardan biri de şişe dolabı olarak bilinen meşrubat dolaplarıdır.

Dikey bir tasarıma sahip olan şişe dolapları meyve suyu, su, gazlı içecek, soğuk kahve gibi içeceklerin soğuk tutulmasını sağlar. Şişe dolabı şarküteri dolabı ve manav reyonu dolaplarının farklı boyutlara sahip olan çeşitleri mevcuttur. Bu ürünlerin fiyatları ise ürünün model özelliğine ve boyutuna bağlı olarak farklılık gösterir. Bilgi için Envoytec sitesine giriş yapabilirsiniz.