Son zamanlarda haberler de yoğun olarak gördüğümüz kripto paralar, ayı sezonunda olmasına rağmen sıklıkla adından söz ettirebiliyor. Uzun vadede yeni zirvelerin görüleceğinden bahseden bir çok şirket beklentilerini açıklamaya devam ediyor. Hal böyle olunca Kripto para yatırımına büyük ölçüde önem veren Pantera Capital herkesin odağı haline geldi. Elinde tuttuğu kripto paralar ile bilinen Pantera Capital 2024 yılında beklediği fiyat seviyelerini açıkladı.

Kripto para yatırımlarını sürekli arttırmaya devam eden Pantera Capital, geçmiş yıllardaki hareketlerden yola çıkarak Bitcoin’in 2024 yılında gitmesi muhtemel olan seviyeler hakkında bir takım yorumlarda bulundu.

Bitcoin halvinginin gerçekleşeceği 20 Nisan 2024 tarihinde madencilik ödüllerinin 6.25 BTC’den 3.125 BTC’ye düşmesi ile arzın kısılacağına dikkat çeken Pantera, Bitcoin’in bu tarihlerde yükselişinin hız kazanacağını ifade etti.

Bitcoin’in 2024 yılında halving gerçekleşmeden önce ralli yaşamasını bekleyen Pantera Capital, şuanda bulunan seviyelerin dip olduğundan bahsediyor. Bir sonraki boğa sezonunun sonunda ise Bitcoin hedef fiyatının 148 bin dolar olduğunu ifade eden şirket, beklentilerinin uzun vadede pozitif olduğunu belirtti.

Son zamanlarda El Salvador’un da BTC’ ye olan güveni, ülkeyi ekonomi olarak daha iyi seviyelere getirmek için yaptığı en önemli yatırımlardan olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Bitcoin haberlerini sıklıkla duymak istiyorsanız asayisgazetesi.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.