Karsan, bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

İSTANBUL (İGFA9 - Markanın e-ATAK modeli, 2021 yılında elde ettiği pazar liderliğini, 2022 yılında da tekrarlamayı başardı. Karsan e-ATAK, Wim Chatrou - CME Solutions 2022 yılı raporuna göre elektrikli midibüs segmentinde yüzde 40’lık pazar payı ile yılı tamamladı ve böylece ikinci kez üst üste Avrupa’da segment lideri oldu. 

Emeklinin zamlı ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarihler belli oldu Emeklinin zamlı ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarihler belli oldu

e-ATAK modelinin Avrupa’daki birçok ülkede en çok tercih edilen elektrikli midibüs olduğunu söyleyen Karsan CEO’su Okan Baş, “Elektrikli e-ATAK modelimizi Fransa’dan Romanya’ya, İtalya’dan İspanya’ya, Portekiz’den Yunanistan’a kadar bir çok Avrupa pazarına satıyoruz. Markamız için önemli pazarlardan Lüksemburg’da ise ülkenin en büyük elektrikli midibüs filosu e-ATAK’lardan oluşuyor. Lüksemburg aynı zamanda e-ATAK modelimizin şehirler arası taşımada kullanmasıyla da dikkat çekiyor. Avrupa’da iki yıl üst üste elde ettiğimiz e-ATAK segment liderliğimiz ile birlikte, Karsan markamıza olan ilginin her geçen gün artıyor olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.