Gelişen dünya kriterlerine ayak uydurmak, dünya pazarında yer almak, ürün ve ülke tanıtımlarında bir adım ilerleyebilmek adına www.ozkandanismanlik.com sitesi standartlar kapsamında ürün belgelendirmesi yapıyor.

Ürün belgelendirmesi hem üretici hem de tüketicinin güvenini garantiliyor. Özkan danışmanlık hizmet sunduğu alanlarda belgelendirme yapmak için uzman ve profesyonel ekiple çalışıyor. Tarafsızlık ve güvenirlilik ilkesi ile ürün kalitesini sürdürebilirlik kapsamında değerlendirmek adına firma danışmanlık hizmet kapsamını genişletiyor.

Neden Kalite Güven Sertifikasyonu

Bir ürün reklamla büyür. Bu ürün kaliteli ise o sürdürülebilir bir hale gelir. Ancak bu ürünün kaliteli olduğunu anlatmak için alanı ne olursa olsun sertifikalı olmalıdır. Sertifikalı ürünler daha güvenle alınır ve dünya pazarında yer almak için CE standardı gibi veya çevre duyarlılığı gerektiren sertifikasyonlar zorunludur. Gelişen ülkelerde önemli bir üretici ve tüketici bağı oluşturan bu sertifikasyonlar yetkili firmalarca verilir. Dünya ve iç pazarda bu sertifikalar anahtar görevi görür bu nedenle alınması faydalıdır.

Firmanın Verdiği Sertifikalar

Güven ve gizlilik kapsamında hizmet veren firma pek çok alanda sertifika verir. Hızlı ve etkin şekilde verilen bu sertifikalar tüm hassasiyetle laboratuvar ortamında test edilerek belgelendirilir. Kalite yönetim sertifikası olarak bilinen ISO, TSE gibi, Avrupa standartlarına uygun CE gibi, helal gıdayı belirleyen sertifikalar gibi yetkileri dahilinde olan tüm sertifikaları firma sunuyor.

Nasıl Alınır?

Hizmet standarttı gereken her ürün için firmaya gerekli belgeler ile başvuru yapılır. Başvurunun kabulü, incelenmesi ve olumlu ya da olumsuz sonuçlanması belirlenen tarih aralığında ilgiliye bildirilir. 

Ücrete Tabi Midir?

Ürün sertifikasyonu için gereken tüm işlemler yasal sınırlar dahilinde yapılır. Sitenin verdiği hizmetlerin cinsine göre belgelendirme hizmeti fiyatlandırılır.