Kadın butiklerinde kış sezonuna hazırlık son hızıyla devam ediyor. Yeni moda sezonuna özel olarak üretilmiş kadın giyim ürünlerinde, birçok model öne çıkıyor.

Kadınların giyim konusunda ne kadar titiz olduğunu zaten hepimiz biliyoruz. Tabii ki güzel giyinmenin yolu da yeni çıkan ürünleri satın almaktan geçiyor. Büyük küçük fark etmeksizin birçok giyim markası, her sene kış mevsimine veya yaz mevsimine girerken koleksiyonlarını duyuruyor.

Koleksiyon duyuruları, genellikle eylül ve nisan aylarında ikişer kez yapılıyor. Şimdilerde, büyük kadın butikleri; eylül koleksiyonlarını duyurmak için hazırlık yapıyor. Kadın giyim ürünlerinde bu koleksiyonların içinde şu ürünlerin olması bekleniyor;

·Crop Bluz

·Ayakkabılar

·Montlar

·Deri ceketler

·Sweatshirtler

·Çantalar

·Kabanlar

·Bot, çizme vs. gibi kışlık ayakkabı ürünleri

En Doğru Ürünleri Nasıl Satın Alabilirim?

Yazımızın başında da dediğimiz gibi hemen her marka yeni koleksiyonlar duyuruyor. Hal böyle iken, kararsız kalmanız oldukça normal. Bu kararsızlıktan kurtulmak içinse, filtreleme yöntemlerini kullanabilirsiniz.

Filtreleme yapmak için ilk olarak ürünleri giyim tarzına göre eleyebilirsiniz. Örneğin en çok nasıl giyinmekten hoşlanıyorsunuz? Vintage mi yoksa sokak tarzı mı? Daha sonra ise tüm ürünlerinizi bu kategorilere göre satın alabilirsiniz.

Kategori belirledikten sonra ise, kendinize en çok yakışan rengi bulabilir ve bu rengin odak noktası olduğu kombinler yapabilirsiniz. Örneğin size kahverenginin çok yakıştığını düşünüyorsanız, kahverengi kombinler yapabilirsiniz. Bu renk için özellikle iki farklı kutupta bulunan siyah ve beyaz giyim ürünleri satın alabilirsiniz.

https://www.kimnegiymis.com/