Marka, ürün veya hizmetler için piyasa içerisinde ayırt edilme işlevini yerine getiren ve temsil edilebilen bir işarettir. Markalar farklı bir şirketten ayırt edilebilmek için tescil edilmelidir. www.tugradanismanlik.com web sitesi üzerinden detaylı bir şekilde inceleyebileceğiniz marka tescil danışmanlığı hizmeti bulunuyor. Bu hizmet ile markanızı görünür hale getirebilirsiniz.

Marka Tescili Nedir?

Markalar piyasa içindeki ürünlerinizin veya hizmetlerimizin ayırt edici işaretidir. Tüm bu ürünler, serbest çalışanlar veya ticari şirketler için yürütülen çalışmaların bir sonucudur. Ancak bu çalışmalar tescil edilmediği zaman size ait bir ürün ya da hizmet olarak anılmaz. Bu nedenle bağımsız bir şirket olmak için marka tescili yaptırmanız gerekir.

Markanızı tescil ettirmek için www.tugradanismanlik.com sitesine gidebilir ve marka tescili ile ilgili danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Marka tescili için gerekli belgeleri tamamlayarak kolaylıkla markanızı tescil ettirebilirsiniz.

Marka Tescili Neden Önemlidir?

Marka tescili ile piyasadaki bazı ürün veya hizmetleri rakiplerinden diğerlerinden ayırt etmek, farklılaştırmak ve bireyselleştirmek amaçlanır. Bu sayede ürünler ve onları geliştiren markalar tanımlanabilir. Marka tescili ile kendinize ait şirketle bir ürün ürettiğinizi ya da hizmet sunduğunuzu göstermiş olursunuz. Bu sayede herhangi bir kuruma ya da firmaya bağlı olmadan bağımsız bir şekilde hareket edersiniz.

Ürünlerinizin tanıtımını yapmak, pazarlamak ya da ihraç etmek için marka tescili gerekir. Marka ile sadece ürünlerinize kendi imzanızı atmakla kalmayıp aynı zamanda başka bir firmadan bağımsız olduğunuzu da göstermiş olursunuz.