Hadımköy hurdacı firmalar evlerinize iş yerlerinizde fabrikalarınızı ya da İnşaat alanlarında biriken hurda türlerini satın alarak geri dönüşüme kazandırır. Doğaya katkı sağlanması ve bu hurdalardan gelir elde edilmesi açısından elinizde bulunan hurdaların hurdacı firmalara satılması sizin açınızdan oldukça avantajlıdır.

Size en yakın olan ve hurda alım satımı yapan firmalar ile irtibat kurarak Atıl durumdaki hurda çeşitlerinizi satabilirsiniz. Hurda alım satımı yapan Hurdacı Burada firmaları demir hurdası bakır hurdası alüminyum hurdası çelik hurdası gibi hurda çeşitliliğini alan işlemine gerçekleştirilir. Bu hurdalar tonaj veya kilogram üzerinden hesaplanarak sizden satın alımları. Hurda çeşitleri arasında fiyatı en yüksek olan bakır hurdasıdır. Bakır hurdasını ise fiyat olarak demir hurdası takip eder. 

Demir Hurdası Alımı

Tekirdağ hurdacı firmaları tarafından satın alınan hurda çeşitlerinden biri de demir hurdasıdır. Demir hurdası özellikle inşaat sektöründe en fazla açığa çıkan hurda çeşididir. Bir inşaatın yıkılması veya bir çelik çatının sökülmesi durumunda demir ve çelik hurdaları açığa çıkar. Bu durumda hurda alım satımı yapan firmalar ile irtibat kurarak hurda enkazının ortadan kalkmasını ve bu hurdalardan gelir elde etmeyi sağlayabilirsiniz.

Hurda alım satımı yapan firmalara ulaşmak için arama motorları üzerinden firma adresini ve telefonunu kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Size en yakın olan hurdacı firmalar ile irtibat kurarak elinizde bulunan ve atıl durumundaki demir hurdalarının satın alınmasını sağlayabilirsiniz. 

Beyaz Eşya Hurdası

Silivri hurdacı firmaları tarafından satın alınan hurda türleri arasında beyaz eşya hurdaları daha yer alır. Beyaz eşya hurdaları en fazla açığa çıkan hurda çeşididir. Evlerin en büyük ihtiyaçları olan beyaz eşyalar zaman içerisinde bozulur ve kullanılamaz hale gelir. Bu durumda beyaz eşyalar hurdaya çıkar. Evlerde kullanılan buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi ankastre set ve fırın gibi beyaz eşyalar hurdaya çıktığı zaman bunların satın alınması için hurda alım satım firmalara ile irtibat kurabilirsiniz Atıl durumdaki beyaz eşyalarınızı bu firmalara satarak yeni alacak olduğunuz beyaz eşyanın parasına katkı sağlayabilirsiniz. 

Hurdacı Firmalara Nasıl Ulaşılır? 

Günümüzde hurdacılık sektöründe faaliyet gösteren birçok farklı firma vardır. Bu firmalara ulaşarak hurda türlerinin satın alınması için hizmet talebinde bulunmak oldukça kolaydır. Hurda alım satımı yapan firmaların genellikle kendilerine ait internet siteleri vardı. Arama motorları üzerinden size en yakın olan hurdacı firmasını site üzerinden bulabilir ve burada yer alan telefon numaraları ile direkt olarak irtibata geçebilirsiniz.

Müşteri temsilcileri elinizde bulunan hurda türü ve miktarı hakkında sizden bilgi ister. Daha sonrasında belirtmiş olduğunuz adrese hurdaların alınması için araç gönderilir. Hurda alım satımı yapan firmalar hurdaları satın alırken size anında nakit ödeme yapar. Bununla birlikte hurdacı firmalar sizden hiçbir şekilde nakliye ücreti talep etmez. Hurdacı Burada sitesinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.