Tüm dünyada izlenme rekorları kıran, sadece HBO’nun değil televizyon tarihinin bugüne kadar en çok izlenen dizilerinden biri olan Game of Thrones, beIN CONNECT üzerinden tutkunu olduğu sevenleriyle yeniden buluşuyor.

Üst üste aday olduğu Emmy ödüllerinden, aralarında 4 kez En İyi Drama Dizisi ödülünün de bulunduğu toplam 59 ödül alarak en çok Emmy kazanan dizi olarak tarihe geçen efsanevi dizi Game of Thrones, tüm sezonlarıyla yeniden beIN CONNECT’te yayında.

Sean Bean, Kit Harington, Emilia Clarke, Peter Dinklage, Lena Headey, Maisie Williams, Sophie Turner ve çok daha fazla başarılı oyuncuyu kadrosunda bulunduran Game Of Thrones, televizyon tarihinin en iyi yapımlarından biri. Efsanenin tutkunları, Game Of Thrones’un en heyecanlı bölümlerini beIN CONNECT üzerinden izleyerek yeniden heyecana doyacak.

beIN CONNECT Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde!

beIN CONNECT’ten popüler dizi, film ve belgeselleri izlemek isteyenler, yıllık paket ile ayda 12,90 TL’den başlayan fiyatlarla veya avantajlı yıllık paket ile tüm yıl tek çekim 129 TL’den başlayan fiyatlarla kutusuz, kurulumsuz anında internet üzerinden beIN CONNECT üyesi olabiliyorlar. Digiturk üyeleri ise paketlerindeki içerikleri beIN CONNECT’ten ücretsiz izleyebiliyorlar. beIN CONNECT mobil uygulamasını Google Play ve App Store’dan indirebilir, beinconnect adresinden tek tıkla tüm içeriklere dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden ulaşabilirsiniz. beIN CONNECT’e ayrıca Apple TV, Android TV ve Smart TV’lerden de erişebilirsiniz.


Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı