Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’a bir destek de FTX TR’den geldi. FTX TR, 2023 yılının ilk çeyreğinde pazara sunulacak Türkiyenin ilk elektrikli otomobili TOGG’u satın alarak bir kullanıcısına hediye edeceğini duyurdu.

Yerli ve milli girişimlere desteğiyle adından söz ettiren kripto para borsası FTX TR, 2023 yılının ilk çeyreğinde piyasaya çıkması planlanan Türkiye’nin elektrikli ilk akıllı otomobili TOGG C SUV satın alarak bir kullanıcısına hediye edeceğini duyurdu.

FTX TR Genel Müdürü Şeref Bayırlı konuyla ilgili, ”Türkiye’nin renklerini temsil eden bu özel koleksiyonu hayata geçirmek için Türk mühendislerimiz canla başla çalışıyor. FTX TR olarak biz de ülkemizin çevre dostu teknoloji üretimine katkıda bulunmak amacıyla TOGG elektrikli araç satın alarak, bu hayale ortak olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

FTX, her seviyedeki yatırımcıya hitap etmesiyle kripto para alım satım için güvenilir bir platform olmak ve dijital para birimi ekosistemini geliştirmek üzere tasarlanan, dünyanın en büyük işlem hacmine sahip kripto para borsalarından biridir. FTX TR, kullanışlı arayüzü, güçlü altyapısı, eğitici içerikleri ve müşteri destek ekibi ile FTX’in globaldeki vizyonunu Türkiye’de genişletmek için faaliyetlerini sıkı bir şekilde sürdürüyor.


Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı