Evde Söz Nişan Organizasyon Paketleri

B&U Organizasyon, İstanbul’un tüm ilçelerinde evde söz nişan organizasyon, evde söz nişan masası kiralama hizmetleri sunan İstanbul Organizasyon firmasıdır.

 

İstanbul içi ücretsiz kurulum, ön ödemesiz rezervasyon ve kredi kartına taksit imkanı !

B&U Wedding olarak evde söz organizasyon paketlerimiz ile en özel gününüzde yanınızdayız. Evinizde söz – nişan organizasyonu yapmak istiyorsanız hazır konseptlerimizden birini seçerek yada isteğinize göre seçim yaparak paketinizi ve modellerinizi oluşturabilirsiniz. İstanbul içinde ön ödemesiz rezervasyon imkanı, kurulum sonrası havale & kredi kartı ile ödeme, ücretsiz kurulum avantajlarıyla hemen evde söz nişan konseptinizi kiralayın, hemen soznisan.com.tr adresini ziyaret edin.

1000 Tl’den başlayan fiyatlar ve 5 farklı konseptimiz ile hayalinizi gerçeğe dönüştürelim. Hemen arayın bilgi alın.

EVDE NİŞAN VE SÖZ ORGANİZASYON KONSEPTİ

En özel gününüzde kıyafet, ayakkabı, saç, makyajınız kadar güzel bir organizasyon firması ile de çalışmak oldukça önemlidir. İstanbul’da söz-nişan organizasyonunuz için masa süsleme, arkaplan, masa, sandalye, yapay pasta, yapay çiçekler, şamdan, vazo, neon harf yazı, söz tepsisi, damat tepsisi, ışıklandırmalar gibi aklınıza gelebilecek tüm dekorları sağlamaktayız. Evde söz nişan organizasyon yapmak istiyorsunuz ve fiyatlar hakkında fikir sahibi değilseniz paketlerimiz gözatabilirsiniz.

 

Evde Söz Nişan Organizasyonu Fikirleri

Evde söz nişan organizasyonu, evinizde bir nişan töreni düzenlemeyi amaçlar. Bu tür bir tören, daha küçük ve özel bir etkinlik olabilir ve sıradışı bir atmosfere sahip olabilir. Aşağıda, evde söz nişan organizasyonu için bazı fikirler ve öneriler bulabilirsiniz:

Öncelikle, evinizin ne kadar büyük olduğuna göre, kaç kişilik bir tören yapabileceğinizi belirlemek önemlidir. Büyük bir evde, daha fazla kişinin katılabileceği bir tören düzenleyebilirsiniz, ancak daha küçük bir evde daha küçük bir tören düşünülebilir.

Nişan töreni için bir tema seçmek de önemlidir. Örneğin, bir romantik tema seçebilir ve evinizi bu temaya göre dekore edebilirsiniz. Bu, törenin daha özel ve anlamlı hale getirebilir.

Nişan töreni için bir yemek menüsü hazırlamak ve yemekleri evde pişirmek de seçenekler arasında olabilir. Alternatif olarak, bir catering hizmeti de düşünülebilir.

Nişan töreninin bir parçası olarak, düğün ve nişan sözleri gibi birkaç konuşma da yapılabilir. Bu konuşmaları yapacak olanları belirlemek ve konuşmaları hazırlamak da organizasyon sırasında yapılması gerekenler arasında olabilir.

Nişan töreninin bir parçası olarak, müzik ve dans da düşünülebilir. Örneğin, bir DJ veya bir müzisyen tutarak müzik eşliğinde dans edebilirsiniz.