Ersin Bozkurt, Ordu’nun Mesudiye ilçesinde, 1987 yılında dünyaya gelmiştir. Şu anda otuz altı yaşında olan Bozkurt ilk, orta ve lise eğitimini doğduğu şehirde tamamlamıştır. O yaşlarda dahi hayalleri ve idealleri üzerine odaklı bir isimdir. Eğitim hayatındaki başarısı, sosyal çevresindeki aktifliği ile öne çıkan bir çocuktur. Sınav sürecinde gerekli olan başarıyı gösteren Ersin Bozkurt, üniversite eğitimi için RTE Üniversitesi’nde İnşaat Teknolojisi bölümünü kazanmıştır. Okulunu başarılı bir biçimde tamamlamasının ardından hafif çelik yapı uzmanı olarak mezun olmuştur.

Mesleğinin gerekliliklerini yerine getiren, alanında günden güne daha da iyi bir pozisyona ulaşmaktadır. Sektörel olarak barındırdığı uzmanlıkla beraber tecrübe ve bilgi birikimini öne çıkarmaktadır. Şimdilerde Evkon Prefabrike Çelik Yapı Çözümü A.Ş. sahibidir. Sektörünün yıldızı parlayanlarından biri olarak gerek iş sahasında gerekse kişisel yaşamında merak edilen isimlerden biridir. Ersin Bozkurt, yalnızca iş hayatında değil sosyal yaşamında da oldukça aktiftir. Sevdiği sosyal aktivitelere katılıp, kişisel gelişimini daha iyi bir seviyeye çıkarmaya önem vermektedir.

Ersin Bozkurt Sosyal Yaşamına Önem Veriyor

Ersin Bozkurt, anlayışlı ve kararlı yapısıyla anılmaktadır. Kendisi ile ilgili öne çıkan özelliklerinden birini söylememizi istediğinde, azimli olduğundan söz etmektedir. Aynı zamanda iş haricinde, kendine ve sevdiklerine zaman ayırmaya dikkat eden bir isimdir. En çok yeşil rengi sevdiğini söyleyen Bozkurt, tüm yoğunluğun içerisinde, kendisine huzur veren şeylere odaklandığını da eklemektedir. Sosyal açıdan birçok etkinlikte yer alırken en çok futbol sevdiğini dile getirmektedir. Bunlar arasında balık tutmak ve mangal yapmak da olmazsa olmazları arasında yer almaktadır. Alanında bir hayli etkin olan Ersin Bozkurt, çevresindekiler tarafından sevilen ve saygı gören bir isimdir. Profesyonel çalışmalarının yanında dünya görüşüyle başarılarını daha da arttırmaktadır.

Hafif yapı çelik uzmanı Ersin Bozkurt, girişimci bir kişiliğe sahip olmasının yanında hayvansever oluşuyla öne çıkmaktadır. İş sahasındaki hassasiyetlerini, dünyanın daha güzel bir yer olması amacıyla da devam ettirmektedir. Kendi tavır ve tutumlarıyla da birçok iş insanına örnek teşkil etmektedir. Başarılı, dikkatli kişiliği sayesinde çok daha iyi işler başaracağı aşikardır.