Dudak Renklendirme

Dudak renklendirme özellikle belli bir yaştan sonra tüm kadınların tercih ettiği bir yöntemdir. Dudakların daha canlı bir görünüm kazanması için dudak renklendirme işlemi uygulanır.

Dudak Renklendirme Nedir?

 Dudak renklendirme nedir? Kalıcı makyaj boyası uygulaması yapılarak dudakların daha canlı ve belirgin bir görünüme sahip olmasını sağlamak amacıyla uygulanan bir yöntemdir.

Dudak Renklendirme Uygulaması Nasıl Yapılır?

Dudak renklendirme uygulaması nasıl yapılır? Dudak renklendirme işlemi ne kadar sürer? Dudak renklendirme işlemi uygulanırken dudak bölgesinde herhangi bir acı ya da ağrı hissi olur mu? Ya da dudak renklendirme işlemi esnasında kullanılan malzemeler cilde zarar verir mi? Gibi pek çok konuda özellikle ilk defa bu işlemi yaptıracak kişiler tarafından bir takım sorular sorulacaktır.

İlk önce dudak renklendirme uygulamasının kesinlikle bir estetik operasyon olmadığını belirtmemiz gerekir. Dudak renklendirme işlemine başlamadan önce anestezi kremi sürülür. Aslında bakacak olursak bu işlem acısızdır ancak yine de hassas ciltler için anestezi kremiyle dudak bölgesi uyuşturulur. 15 dk beklenir ve mikro iğneler kullanılarak kalıcı makyaj boyası dudak bölgesine uygulanır.

Dudak Renklendirme Zararlı Mıdır?

Dudak renklendirme zararlı mıdır konusunda endişelenmenize hiç gerek yoktur. Bu işlem için organik boya kullanılır.

Kalıcı Dudak Renklendirme Yaptıranlar

Kalıcı dudak renklendirme yaptıranlar işlem sonrasında son derece memnun kaldıklarını ifade ediyor. Kalıcı dudak renklendirme işlemi hakkında daha fazla bilgi almak için Tırnak Butik'ten bir randevu alabilirsiniz.