Son yıllarda artan e-ticaret sektöründe büyüyen bir marka değerine ulaşan Mandalinev yarattığı avantajlı ayrıcalıklarla adından söz ettirmeye devam ediyor. +1500’den fazla ürün seçeneğinin bulunduğu e-ticaret mağazasında piyasanın en iyi fiyat garantisini sunan Mandalinev sipariş sürecinin başladığı ilk andan teslimat sürecine kadar tüketicileri koruma altına alan özellikleriyle de tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Kurulduğu ilk günden günümüze insana değer veren bir anlayışla her bütçeye uygun ve %100 orijinal ürünleri hızlı teslimat seçeneğiyle sunan marka, gerçekleşen başarılı alışveriş süreçleriyle de müşterilerinin takdirini kazanıyor.

Müşterilerine katkı sağlamak için her türlü detayı en ince ayrıntısına kadar işleyen Mandalinev satışı gerçekleşen ürünlerin kargo sürecinde zarar görmelerini engellemek ve alıcılara kusursuz bir alışveriş deneyimi yaşatmak için sigortalı kargo gönderimi konusunda da önemli ayrıcalıklar sağlıyor. Son yıllarda özellikle pandemi sürecinde e-ticaret sitesi altında hizmet verdiğini iddia eden bazı kuruluşların tüketicileri mağdur eden başarısız alışveriş deneyimleri yaşadığı için güven problemi yaşandığına dikkat çeken Mandalinev YK Başkanı; İpek Şanoğlu : E-ticaret sektörü yurt içi ve uluslar arası pazarda özellikle pandemi döneminde çok büyük ilgiyle karşılandı. Kısıtlama dönemlerinde insanlara alışveriş özgürlüğü sağlanması büyük değişiminde habercisi olurken özellikle bazı kuruluşların tüketiciyi yanıltan ve maddi zarara uğratan satış süreçleri pazarın olumsuz etkilenmesindeki en büyük sorunlardan biri olarak görülüyor. Biz Mandalinev ailesi olarak bu konuda tüketiciyi koruyan özel bir çalışma yaptık. E-ticaret mağazamızdan alışveriş yapacak olan müşterilerimizin bilgilerini yüksek koruma altına almak için 256 Bit SSL Sertifikası ile güvenli işlemler, şifre koruma, veri koruma altyapımızı güçlendirdik. Uluslar arası pazarda söz sahibi olduğumuzu resmi makamlarca da onaylatmak için Google güvenilir satıcı rozeti aldık. 250 lira üzerinde ücretsiz kargo seçeneği ve birden fazla iletişim kanalımızdan sağladığımız müşteri desteğiyle de en iyi ödüllü müşteri desteği sağlayan firma olmanın da gururunu yaşadık. Başladığımız ilk günden beri hedefimiz Türkiye’nin en güvenilir en uygun bütçeli ve en çok tercih edilen markalarından biri olmak diyebilirim sözleriyle tamamladı.

                             E-TİCARETTE MANDALİNEV FARKI

E-ticaret pazarı 2019 yılına göre 2020’de %66 artış gösterdi. 2020'de kaydedilen e-ticaret tutarının, 207 milyar lirayla % 91,4’ünün yurt içi harcamalardan, 9,3 milyar lirayla % 4,2’sinin diğer ülkelerin Türkiye e-ticaret sitelerinden yaptığı harcamalardan, 9,9 milyar lira ile % 4,4’ü ise yurt dışından yapılan alımlardan oluştu. E-ticaret sektörüne olan bu yükselişte her türlü ince detayın düşünüldüğü avantajlı yön veren önemli etkenler arasında gösteriliyor. AR-GE çalışmalarıyla pazarda müşterilerine aktif bir rol sağlayarak büyüme payını yükseltmek isteyen Mandalinev bu bilinçle müşterilerine son derece kolaylık sağlayan başlıklar geliştirdi. E-ticaret alışverişinde yaşanılan en büyük sorunların başında iade seçeneği geliyor. Bazı e-ticaret siteleri kriterleriyle iade kabul etmezken bazı sitelerde de tüketicilere değer kaybı yaşatılıyor fakat Mandalinev satışını gerçekleştirdiği ürünün 14 gün içerisinde kolay iadesini sağlayan %100 güvenli alışveriş sunan ve tüm süreci de uzman kadrosuyla profesyonelce sürdüren deneyime sahip bir marka olduğunu kanıtlıyor.

Mandalinev, insanları güvence altına alan bilişim sistemleri gücünü artırıp her bütçeye uygun ürünleri bütçe dostu fiyat stratejisiyle Türkiye’nin önemli e-ticaret markaları arasında yer alması için çalışmalarını sürdürüyor.