Afiş bir konuda tanıtım yapmak veya bir haberi açıklamak üzere dikkat çekici şekilde hazırlanan baskı çeşididir. Afişler farklı malzemelere basılmak suretiyle hazırlanmaktadır. Branda afiş tasarımında kaliteli ve dayanıklı malzeme kullanılmaktadır. Branda olarak adlandırılan ve kalın muşamba türü bir malzeme üzerine yapılan baskılar en çok tercih edilen afiş baskılarındandır. Branda afiş tasarımında çok yüksek çözünürlüklü baskı makineleri kullanılmaktadır. Bu makinelerin kullanılması ile birlikte ortaya çıkan ürün çok dikkat çekici bir ürün olmaktadır.

Tanıtım ve reklam dünyasında vinil adı verilen malzeme üzerine reklam afişi hazırlama çokça kullanılan bir yöntemdir. Bu yöntemin kullanılması ile büyük boyutlarda branda afişler hazırlanabilmektedir.

Branda Afiş Hazırlama

Tanıtım ve reklam firmaların olmazsa olmazıdır. Tanıtımın yapılması gerekli olan organizasyonlarda çok çeşitli ürünler kullanılarak reklam yapılmaktadır. Bu reklamlar için afişler çokça kullanılmaktadır. Bu afişlerin basımında kullanılan malzemeler değişebilmektedir. Branda adı verilen malzeme üzerine yapılan baskılar bulunmaktadır. Branda afiş hazırlandığında çok uzun süreli kullanılabilmektedir. Yağmurlu, karlı, aşırı sıcak havalarda bu afiş rahatlıkla kullanılabilir. https://bayraksantekstil.com.tr/vinil-branda/ sayfasını ziyaret ederek bu afiş tasarımları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.