MHP Bingöl İl Başkanı Osman Zeki Baran, Bingöl'ün genel hayata etkili afet bölgesi ilan edilen iller arasına alınması için hazırladıkları çalışmayı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rotamız Türkiye Yüzyılı Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rotamız Türkiye Yüzyılı

Bingöl Güncel TV / BİNGÖL (İGFA) - Bingöl’ün afet bölgesi ilan edilen iller arasına alınması talebine kayıtsız kalmadıklarını söyleyen MHP İl Başkanı Osman Baran, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye hazırlanan çalışmayı sundu.

Bingöl’ün afet bölgesi ilan edilmesine ilişkin birçok STK'nın açıklama yaptığına dikkati çekilen açıklamada, "Konuya ilişkin yerel basın, sosyal medya ve sokakta ‘Bingöl Afet Bölgesi’ ilan edildin talepleri yüksek sesle dile getirildi. Bu doğrultuda yürütülen çalışmaların takipçisi olduk. İlgili kuruluş ve meslek gruplarından süreç hakkında ve Bingöl’ün genel yapı stoku hakkında bilgi aldık. STK’lar ve Bingöl halkının taleplerinin de yer aldığı bir rapor hazırlayarak Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye taktim ettik. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli konunun ve sürecin yakından takipçisi olacağını söyledi. Sayın Genel Başkanımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz" ifadeleri yer aldı.