Instagram üzerinden Başkasının videosunu paylaşmak mümkündür. Bunu iki farklı türde gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için Instagram ‘da reels bölümünde bulunan remiksle özelliğini kullanabilirsiniz. Böylelikle paylaşmak istediğiniz kişinin videosu ile kendi videonuzu kolaylayarak paylaşabilme fırsatına sahip olursunuz. Aynı zamanda Instagram ‘da başkalarının videolarını cihazınıza indirerek de paylaşmak mümkündür. Instagram ‘da başkalarının videolarını indirebilmek için bu hizmeti veren siteleri ziyaret edebilirsiniz. Böylelikle videoları HD bir şekilde indirip daha sonrasında Instagram hesabınızda paylaşabilirsiniz.

Instagram hesabınızdaki gönderileriniz ve videolarınız için beğeni paketleri satın alabilirsiniz. Bu da videolarınızın daha fazla kişi tarafından izlenmesine yardımcı olur. Beğeni satın almak için Beğeni satın al hizmetini veren Sosyalgram sitesini ziyaret edebilirsiniz. Burada birçok beğeni takipçi ve izlenme paket seçeneği bulunur. Bu seçenekleri inceleyip dilediğiniz paketi satın alabilirsiniz.

Bir Videoyu Nasıl Paylaşabilirim?

Instagram ‘da beğendiğiniz bir videoyu paylaşmak oldukça kolaydır. Aynı zamanda kendi üretmiş olduğunuz bir videoyu da paylaşmak son derece kolaydır. Bunun için Instagram hesabınıza giriş yapıp ana sayfanın alt kısmında bulunan artı butonuna tıklamanız gerekiyor. Bu butona tıkladığınızda direkt olarak galerinize yönlendirebilirsiniz. Galerinizden paylaşmak istediğiniz videoyu seçip daha sonrasında gerekli adımları tamamlayıp paylaşabiliyorsunuz .

Instagram ‘da başkasının paylaşmış olduğu videoyu hikayenize ekleyerek ya da remiksle özelliğini kullanarak da paylaşabiliyorsunuz. Bu seçenekleri kullanarak dilediğiniz videoyu kolay bir şekilde paylaşmak mümkündür. Instagram üzerinden paylaşmış olduğunuz videolara ve gönderilere de beğeni satın alabilirsiniz. Bunun için Instagram beğeni satın al hizmetini veren Sosyalgram sitesini tercih edebilirsiniz.

Instagram Gönderi Paylaşma Nasıl Yapılır?

Instagram ‘da gönderi paylaşmak oldukça kolay bir işlemdir. Gönderi paylaşmak için öncelikle Instagram hesabınıza giriş yapıp en aşağıda yer alan artı butonuna basmanız gerekiyor. Bu butona bastığınızda direkt olarak kolilerinize yönlendirebilirsiniz. Galerinizde istediğiniz video ya da fotoğrafı seçip ok butonuna basmanız gerekiyor. Daha sonrasında fotoğrafı düzenleyip tekrar ok butonuna basmanız gerekiyor. Bu işlemi yaptıktan sonra açıklama yaz bölümüne açıklamanızı yazıp tik işaretine basmanız gerekiyor. Bu işareti yaptıktan sonra paylaşım yapabiliyorsunuz.

Instagram ‘da paylaşmış olduğunuz gönderilere Türk beğeni satın al hizmeti ile beğeni satın alabilirsiniz.  Bunun için SosyalGram sitesini ziyaret edebilirsiniz.