Akıllı saat alırken dikkat edilmesi gereken 5 önemli kriter Akıllı saat alırken dikkat edilmesi gereken 5 önemli kriter

Misyonumuz
Amacımız, kiralık jet hizmetlerimizle, sizler için emniyet ve sorumluluk odaklı özel hava charter çözümleri sunmaktır. Bununla birlikte iş seyahatlerinizde konforlu, güvenli ve rahat bir yolculuk deneyimi yaşamanızı temin etmektir. Sizlere yoğun iş temponuzda bir nebze de olsa dinlenebileceğiniz huzurlu bir ortam sağlamaktır.

Ekibimiz
Mertair ekibi olarak, özel jet uçak kiralama, jet kiralama hizmetlerimizle yanınızdayız. Hava yolları, seyahat acenteleri, nakliye şirketleri, devlet kurumları ve diğer birçok uluslararası kuruluşla çalışmaktayız. Aynı zamanda ekibimiz alanında geniş deneyime sahip, yüksek vasıflı hava aracılarından ve havayolu personellerinden oluşmaktadır. Yüksek motivasyonlu ve deneyimli personellerimiz, müşterilerin beklentilerini en iyi şekilde karşılamak amacıyla 7/24 çalışır.

Kargo Uçak Kiralama
Uzun Dönem Uçak Kiralama
Kiralık Jet
MertAir ayrıcalığıyla jet kiralama hizmetimizden faydalanarak konforlu bir uçuş deneyimi yaşayın. Her noktaya ulaşım hizmeti vermenin ötesinde uçuş kapasitesi yüksek, bakımlı uçaklarımızla bu hizmeti en iyi kalitede sunmaktayız. Tercih ettiğiniz yönde ulaşım kolaylığı sağlayan firmamız, aynı zamanda yolcu konforunu da ön planda tutmaktadır. Geniş hizmet ağımız kapsamında çalışma kalitemiz her zaman ön plandadır. Bununla birlikte uçak kiralama sürecini en iyi şekilde planlayarak özel jet uçak kiralama hizmetleri vermekteyiz. Seyahat planlarınızı özenle organize etmekteyiz.

Yolcu sayısıyla bagaj gereksinimlerinize göre uygun jet uçağını tahsis ediyoruz. Talep doğrultusunda şekillenmekte olan hizmetimiz, konfor düzeyi yüksek bir yolculuk keyfi sunmaktadır. Ayrıca yol boyunca konforlu seyahati destekleyen geniş kapsamlı birçok jet uçağımız mevcuttur. Jet uçak kiralama hizmetinde emniyetli ulaşım açısından güvenli seyahat hizmeti veriyoruz. Birçok uluslararası kuruluşla çalışma sağlayarak profesyonel uçuş deneyimimize ortak olmanızı sağlamaktayız. Deneyimli personellerimizle yolcuların beklentilerine uygun bir çalışma sunuyoruz. Lüks tasarımıyla hizmet verdiğimiz uçaklarımız, emniyetli şekilde ulaşım sağlamaya devam etmektedir.

Kiralık Özel Jet Uçak Fiyatları
İstanbul → Londra için kiralık özel jet ücretleri aşağıdaki fiyatlardan başlamaktadır.

Hafif Jet 18.600 EUR
Orta Kabin Jet 26.100 EUR
Büyük Jet 35.100 EUR

İstanbul → Zürih için özel jet kiralama fiyatları aşağıdaki fiyatlardan başlamaktadır.

Hafif Jet 17.000 EUR
Orta Kabin Jet 24.500 EUR
Büyük Jet 32.800 EUR

İstanbul → Paris için jet uçak kiralama fiyatı aşağıdaki fiyatlardan başlamaktadır.

Hafif Jet 17.100 EUR
Orta Kabin Jet 24.600 EUR
Büyük Jet 32.900 EUR

Bodrum → Mikonos için özel uçak kiralama ücretleri aşağıdaki fiyatlardan başlamaktadır.

Hafif Jet 6.600 EUR
Orta Kabin Jet 8.850 EUR
Büyük Jet 11.100 EUR
Hafif Jet (7 koltuk), Orta Kabin Jet (8-9 koltuk), Büyük Jet (10-16 koltuk)

İstanbul → Bodrum için kiralık uçak ücretleri aşağıdaki fiyatlardan başlamaktadır.

Hafif Jet 6.800 EUR + KDV
Orta Kabin Jet 9.400 EUR + KDV
Büyük Jet 13.100 EUR + KDV

İstanbul → Antalya için özel jet kiralama ücretleri aşağıdaki fiyatlardan başlamaktadır.

Hafif Jet 7.100 EUR + KDV
Orta Kabin Jet 9.600 EUR + KDV
Büyük Jet 13.350 EUR + KDV

Özel Jet Kiralama Nedir?
Özel jet kiralama sayesinde fırsatlarla dolu ayrıcalıklı bir seyahat deneyimi sunuyoruz. Yerel ve uluslararası kurallarla birlikte bir havaalanından başka bir havaalanına yapılan uçak seferini kapsar. Verilen hizmette uçak çeşitleri ve uçuş planı değişim gösterir. Lüks özel charter uçuşları yanında, yüksek konfor deneyimini en iyi şekilde yaşatır. Birçok farklı sebeple özel uçak kiralama ihtiyacı oluşabilir. Örneğin bir uçuş noktasından farklı bir destinasyona ulaşım sağlamak isteyebilirsiniz. Bu sebeple sadece kurumsal değil bireysel uçuş imkanı da sunmaktayız. Kişiye özel kiralanmış jetle seyahat etmenin en uygun yolu olarak kiralık jet uçuş hizmetlerinde tercih edilebilir. Uçuş esnasında özel jet uçak kiralama, zamanınızı en iyi şekilde yönetme imkanı sunar.

Çok sayıda jet çeşitlerimiz mevcut olup, kişi kapasitesine uygun olarak uçuş planı yapıyoruz. Talep edilen jetlerimiz ise;

Hafif jetler
Orta Boylu Jetler
Ağır jetler
Uzun menzilli jetler
Kargo uçakları
Ambulans uçakları

Yukarıda belirttiğimiz farklı kullanım alanlarında jet kiralama hizmetlerimiz mevcuttur. Her birinin içerisindeki kapasiteyle müşteri beğenisine uygun hizmet vermekteyiz. Ekonomik fiyatlarda kiralık özel uçak seçeneklerimiz her müşteri klasmanına hitap etmektedir. Kurumsal kiralama için tercih edilen jetler daha geniş kapasiteli olmakla beraber özetle isteğe uygun konfora sahiptir. Rahat ve geniş kalıplı koltuklar ve ön kısmında yer alan masalarla beraber yiyecek ve içecek tüketimi kolaylıkla yapılabilir. İç dizaynı özel olarak tasarlanmış olan jet uçakların içerisinde her şey mevcuttur. En önemlisi tercihe göre sağlık sorunlarında kullanılacak ambulans uçaklarımızla da hizmet verilir.

Kiralık Özel Jet Hizmetinin Avantajları Nelerdir?
Uzak destinasyonlar arasında yapılacak seyahatleriniz için tercih edebileceğiniz kiralık özel jet hizmetlerimizde avantajlı fiyatlar sunmaktayız. Farklı uçuş noktaları arasında seyahatinize yardım eden firmamız profesyonel bir ekip çalışmasıyla beklentilerinizi karşılamaktadır. Bunun dışında kişiye özel olarak hazırlanan yiyecek içecek hizmetimiz de mevcuttur. Konforu üst düzeye çıkartan uçaklarımızda evinizden farkı kalmayan rahatlığı hissedebilirsiniz. İstediğiniz saatle tarihlerde uçuşunuzu sağlayacak olan ekibimiz, özellikle istenilen destinasyonlar arasında seyahatinizi gerçekleştirecektir.

Jet kiralama avantajları geniş yelpazede sunulan fırsatları kapsar. Jet için belirlenen uçuş rotasına gittiğinizde bir konsiyerj tarafından karşılanarak hizmet prosedürleri aktarılır. Daha sonra da seyahat edeceğiniz uçağa kadar size eşlik edilir. Kişiye özel olarak sunduğumuz jet kiralama hizmetimizde aynı zamanda özel hayatınızın gizliliğini de korumaktayız. Tercihe göre evcil hayvanınızı da yolculuk esnasında yanınızda götürme olanağı tanıyoruz. Bu şekilde can dostunuzla birlikte uçuş imkanına sahip olabilirsiniz.

Uçaklarımızda sunduğumuz diğer bir konfor ise; ergonomik tasarımıyla koltuklarımız sizlere bir yatak konforu sunarak, uçuş esnasında dinlenmenizi sağlar. Uçaklarımız isteğe göre internet erişimi sağlamanız için genişletilmiş hizmet ağına sahiptir. Verilen üstün hizmet sonucunda özel uçak kiralama daha fazla bagaj hakkı verir. Bu sayede indirimli fiyatlarla birlikte ek bir ücret talep etmeden seyahat etmenize yardım ediyoruz. İlkelerimiz doğrultusunda, tüm müşterilerimize aynı özveriyle ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla uçuşlarında eşlik etmekteyiz.

Özel Uçak Kiralama Hizmetini En Çok Kimler Tercih Eder?
Özel uçak kiralama hizmetlerimizle seyahatlerinizi tam anlamıyla bir konfora dönüştürüyoruz. Ayrıca kargo ve ambulans uçak kiralama hizmetimiz de mevcuttur.

Özetlemek gerekirse;

Bireysel
Kurumsal
Kargo taşımacılık hizmeti
Ambulans ve sağlık ekipmanı

gibi alanlarda uçuş hizmetlerimiz vardır.

Tüm seyahatlerinizde avantajlı fiyatlarla ulaşımınızı sağlamanıza yardım etmekteyiz. Talebe göre şirket bazlı veya bireysel olarak da uçak kiralama imkanı sunuyoruz. Acil sağlık sorunları sebebiyle tercih edilen ambulans uçaklarımızla da istediğiniz konuma süratle ve güvenle ulaşmanızı sağlıyoruz. Kurumsal veya bireysel uçak kiralamanın yanında kargo uçakları kiralama için de hizmet vermekteyiz. Kiralık özel uçak tercihinizde kurumsal anlamda kiralama talepleriniz için birçok farklı alternatif sunuyoruz. Bu seçeneklerse; grup uçak kiralama, sportif uçak kiralama, konferans ve etkinlikler, ACMI kiralama şeklinde sıralanabilir. Her türlü özel uçak kiralama için sunduğumuz hizmet kalitesiyle müşteri memnuniyetini en üst noktaya taşıyoruz.

Kargo firmalarının tercih ettiği jet taşımacılık hizmeti çeşitlilik gösterir. Bundan ötürü sunulan çeşitlilikse, full kargo uçak kiralama, ağır ve büyük kargolar, parsiyel hava taşımacılığı, aog, tehlikeli madde taşımacılığı, petrol ve gaz taşımacılığı, insani yardım taşımacılığı, canlı hayvan taşımacılığıdır. Görüldüğü gibi her uçuş kapsamına uygun yüksek kapasiteli uçaklarla ulaşım sağlanır. Jetlerin bakım ve güvenliği her zaman dönemsel olarak yapılmaktadır. Seyahat sürecinde uçuş ekibimiz her zaman size refakat ederek istediğiniz kalitede hizmeti sunar.

Uçak Kiralama Firması Nasıl Tercih Edilir?
Özel uçak kiralama firması olan MertAir, siz değerli yolcularına sunduğu ayrıcalıklar ve konfor sayesinde rakiplerine göre her zaman bir adım önde. Her müşterimize özel olarak tahsis ettiğimiz jet seçenekleri üstün performanslı seçenekler sunar. Bundan dolayı tercih edilen uçaklarımız uzun yolculuklar için de beklentiyi karşılar. Bu sayede her bir jetimiz, güvenli uçuş için garanti vermektedir. Sonuç olarak müşteri memnuniyetine önem veren firmamız her zaman profesyonel bir ekip çalışması sunar. Ailenizle, arkadaşlarınızla kalabalık bir seyahat planınız varsa sizleri uygun maliyetlerde istediğiniz yere ulaştırıyoruz.

Jet kiralama şirketi MertAir, sorunsuz ulaşım hizmetini eksiksiz verir. Güvenli ulaşımı önceleyen MertAir, bununla birlikte jet firması olarak güler yüzlü hizmet anlayışını prensip edinmiştir. Profesyonel bir ekip anlayışıyla ilerleme sağlıyoruz. Kiralama fiyatlarıyla birçok kişinin tercih ettiği uçuş firması olarak hizmet veriyoruz. Her müşterimiz için özel hizmet sunmaya devam etmekteyiz.

Müşteri odaklı çalışma sağlayarak her yolcu için tercihe göre Ligth jet, Entry gibi farklı modellerden oluşan seçenekler de sunuyoruz. Tercih eden müşterilerimizin konsiyerj ile konuşarak firmamız tarafından istediği uçuş ayarlanır. İstediğiniz tarihte, hazırladığımız jet uçak seçeneğiyle, belirlenen destinasyona uçuş sağlıyoruz. Kısacası güvenilir pilotlarımız ve kabin ekibimiz sayesinde profesyonel hizmet sunmaya devam ediyoruz. Uygun fiyatlarda hizmet veren MertAir sayesinde kiralık jet firması arayışınızı noktalıyoruz. Özetle gitmek istediğiniz yere kısa sürede, güvenle sizleri ulaştırıyoruz.

Özel uçak kiralama şirketi MertAir, müşteri memnuniyetini ön planda tutar. Jet kiralama firmamız seyahat programınızı kusursuz bir şekilde gerçekleştirir. En iyi fiyat garantisiyle uçuş sağlayan firmamız, uzman kadrosuyla istediğiniz konuma sizi sorunsuz ulaştırır. Firmamızın tecrübeli ekibinden ve üstün hizmet anlayışından yararlanabilirsiniz. Özel şirket organizasyonları, konser organizasyonları gibi etkinliklere için de planlama sağlamaktayız. İsteğe göre spor organizasyonları, film çekimi gibi organizasyonlar için de hizmetimiz kesintisiz devam eder.