Türk Telekom 2019 yılında aralıklarla personel alımlarına devam ediyor. Türk Telekom tarafından yeni bir ilan daha yayımlandı ve farklı pozisyonlarda personel alımı yapılacağı ifade edildi. Personellere maaş olarak ise 8 bin TL'ye kadar ücret verileceği kaydedildi.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün resmi sitesinde yer alan açık iş ilanları bölümünde yayımlanan Türk Telekom personel alım ilanında 10 daimi işçi alımı yapılacağı ifade edildi. Pozisyonlara göre işe alınacak olan personellere 3 bin TL ile 8 bin TL arasında maaş verileceği ifade edildi.

EN AZ LİSE MEZUNU OLUNMASI GEREKİYOR

Yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adayların en az lise mezunu olmaları gerekiyor. Bunun yanı sıra bu şartın dışında başka bir genel şart hakkında bilgi verilmedi.

SON BAŞVURU TARİHİ 12 NİSAN

Türk Telekom tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr web adresi üzerinden yapabilecek. Söz konusu link üzerinden giriş yapıldığında adaylar, Türk Telekom yazıp ara butonuna basarak karşılarına çıkan iş ilanına başvuru yapabilecekler. Söz konusu ilana başvurular 12 Nisan'a kadar yapılabilecek. (haberler.com)